GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χίος: Τα οικονομικά προβλήματα οδήγησαν σε απόγνωση την γυναίκα που αυτοπυρπολήθηκε

Παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν ο σύζυγός της και οι διασώστες του ΕΚΑΒ, ήταν αδύνατο να κρατηθεί στη ζωή η 32χρονη γυναίκα που α...


Παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν ο σύζυγός της και οι διασώστες του ΕΚΑΒ, ήταν αδύνατο να κρατηθεί στη ζωή η 32χρονη γυναίκα που αυτοπυρπολήθηκε το πρωί στην αυλή του σπιτιού της στην περιοχή Λωλόδεντρα της Χίου… Η βενζίνη που έριξε πάνω της είχε εξαπλωθεί σχεδόν σε όλο της το κορμί και δεν έμεινε επιφάνεια που να μην της προκάλεσαν εγκαύματα οι φλόγες.
Σοκαρισμένος ο σύζυγος, προσπάθησε να σβήσει τη φωτιά χρησιμοποιώντας κουβέρτες. Όμως, ήδη η άτυχη Σ.Φ. από την Αλβανία είχε χάσει τις αισθήσεις της. Το πλήρωμα του ασθενοφόρου, που έφτασε άμεσα, την διασωλήνωσε και την μετέφερε στο νοσοκομείο Χίου όπου εισήχθη στη μονάδα εντατικής θεραπείας. Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι, λόγω της έκτασης των εγκαυμάτων, η κατάσταση της υγείας της ήταν εξαιρετικά κρίσιμη και έπρεπε να γίνει αεροδιακομιδή σε νοσοκομείο της Αθήνας.
Όμως, λιγότερο από δυο ώρες μετά την απόπειρα και πριν ξεκινήσει η επιχείρηση, η 32χρονη υπέκυψε στα εγκαύματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική επειδή αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, τα οποία τον τελευταίο καιρό είχαν ενταθεί λόγω των οικονομικών προβλημάτων που την οδήγησαν σε απόγνωση.
Πηγή: www.protothema.gr

1 σχόλιο

  1. Στο κεφάλι αυτών των καθαρμάτων που κυβερνούν και στων παιδιών τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση