GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ηλεία: Ξήλωσαν το χρηματοκιβώτιο και άδειασαν τα γραφεία

Στόχος διαρρηκτών που έκαναν κάτι σαν… ριφιφί για να αρπάξουν το χρηματοκιβώτιο, έγιναν τα γραφεία του αγροτικού συνεταιρισμού εσπερ...


Στόχος διαρρηκτών που έκαναν κάτι σαν… ριφιφί για να αρπάξουν το χρηματοκιβώτιο, έγιναν τα γραφεία του αγροτικού συνεταιρισμού εσπεριδοπαραγωγών Ιάρδανου στο Βούναργο Ηλείας. Οι δράστες άρπαξαν και ό,τι άλλο βρήκαν και έφυγαν με ένα φορτηγάκι του συνεταιρισμού.
Ο πρόεδρος και μια υπάλληλος του συνεταιρισμού που άνοιξαν τα γραφεία, όπως κάθε πρωί, βρήκαν ένα… κενό στο χώρο που υπήρχε το χρηματοκιβώτιο.
Οι διαρρήκτες είχαν μεγαλώσει το άνοιγμα στο οποίο κατέληγε η κορδέλα από την οποία περνούν οι κλούβες με τα προϊόντα στο συσκευαστήριο και είχαν μπει στα γραφεία χωρίς να χτυπήσει ο συναγερμός.
Οι δράστες ξήλωσαν το χρηματοκιβώτιο χρησιμοποιώντας λοστό και το φόρτωσαν σε ένα φορτηγάκι με το οποίο διέφυγαν, αφού πρώτα άρπαξαν 800 ευρώ που βρήκαν στα γραφεία και έναν υπολογιστή.
Πάντως, το χρηματοκιβώτιο –που δεν έχει βρεθεί πεταμένο κάπου, όπως και το φορτηγάκι- δεν περιείχε χρήματα αλλά μόνο επιταγές.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση