GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τους… φρέσκαρε ο Διαμαντίδης

Μόνο ο Δημήτρης Διαμαντίδης δεν… κουράστηκε κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού έδωσε… φρεσκάδα στους καταπονημένο...


Μόνο ο Δημήτρης Διαμαντίδης δεν… κουράστηκε κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού έδωσε… φρεσκάδα στους καταπονημένους «πράσινους» και τους οδήγησε στη νίκη (79-70) επί του Ρεθύμνου.
Στους 21 πόντους σταμάτησε ο «Μήτσος» με τον Μπατίστα να κάνει νταμπλ-νταμπλ με 13 πόντους και 12 ριμπάουντ. Από τους μαχητικούς Κρητικούς ξεχώρισε ο Μουχαμάντ Φαγέ με 21 πόντους και 13 ριμπάουντ, ενώ πολύ καλός ήταν και ο Κάουνσιλ με 17 πόντους.
Στα… μάτια κοίταξε το Ρέθυμνο τον Παναθηναϊκό στο πρώτο δεκάλεπτο, με τους φιλοξενούμενους να ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί. Μάλιστα, οι «πράσινοι» ήταν πολύ άστοχοι έξω από τα 6,75μ. (0/6), με τους Κρητικούς να εκμεταλλεύονται αυτό το στοιχείο με τον καλύτερο τρόπο και να διατηρούν ένα μικρό προβάδισμα μέχρι το τέλος (14-16).
Όμως, στη δεύτερη περίοδο το σκηνικό άλλαξε εντελώς. Από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός έγινε αποτελεσματικός από την περιφέρεια, ενώ με την καλή του άμυνα «έτρεξε» στο ανοικτό γήπεδο, έκανε ένα επιμέρους σκορ 17-5 μέσα σε έξι λεπτά, φτάνοντας την υπέρ του διαφορά σε διψήφιο αριθμό (31-21). Ο Γιάνκοβιτς έστειλε τους «πράσινους» ακόμα και στο +12 (33-21). Ωστόσο, οι παίκτες του Θανάση Σκουρτόπουλου δεν τα παράτησαν και με πρωταγωνιστή τον Άλεν μείωσαν στους πέντε (35-30), με τον Τζούλιαν Ράιτ να διαμορφώνει στο τέλος το 37-30.
Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, ο Κάουνσιλ μείωσε για το Ρέθυμνο (37-32), αλλά στα επόμενα λεπτά η περιφέρεια του Παναθηναϊκού… ξύπνησε» και με συνεχόμενα τρίποντα, η διαφορά «εκτοξεύθηκε» στο +15 (48-33). Για άλλη μία φορά, η ομάδα της Κρήτης δεν… παραδόθηκε, με τον νεοαποκτηθέντα Αλίχοτζιτς να ρίχνει τη διαφορά σε μονοψήφιο αριθμό (58-49), ένα λεπτό πριν το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου, με τον Σλότερ να διαμορφώνει το 61-49.
Με ένα επιμέρους σκορ 8-3, στα πρώτα τέσσερα λεπτά της τελευταίας περιόδου, ο Παναθηναϊκός έφτασε στο μέγιστο +17 (69-52). Στη συνέχεια, οι Φαγέ και Σίνης έφεραν την εκ νέου μείωση του σκορ (74-65), αλλά και πάλι οι παίκτες του Ντούσκο Ιβάνοβιτς δεν επέτρεψαν να ξεφύγουν κι άλλο τα πράγματα και βρίσκοντας το δρόμο προς το καλάθι και πήραν τη νίκη με το τελικό 79-70.
Τα δεκάλεπτα: 14-16, 37-30, 61-49, 79-70.
Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση