GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρόταση για επιστροφή του Ζιλμπέρτο

Ο Νίκος Νταμπίζας έφυγε, ο Ζιλμπέρτο Σίλβα ίσως έρθει! Όπως έγινε γνωστό, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έκανε πρόταση στον Βραζιλιάνο μέσο να α...


Ο Νίκος Νταμπίζας έφυγε, ο Ζιλμπέρτο Σίλβα ίσως έρθει! Όπως έγινε γνωστό, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έκανε πρόταση στον Βραζιλιάνο μέσο να αγωνιστεί, τιμής ένεκεν, στο δεύτερο μισό της σεζόν στην ομάδα κι εν συνεχεία να αναλάβει κάποιο πόστο-που θα αποφασιστεί από κοινού-στο «τριφύλλι». Αναμένεται η απάντηση του Βραζιλιάνου.
Ο 38χρονος άσος, που υπηρέτησε τους «πράσινους» από το 2008 μέχρι το 2011 κατακτώντας μαζί τους το νταμπλ το 2010, έχει ενημερωθεί σχετικά και τις επόμενες μέρες αναμένεται η απάντησή του.
Ο Σίλβα, με 93 συμμετοχές και 3 γκολ στην εθνική Βραζιλίας με την οποία κατέκτησε το Μουντιάλ το 2002, αγωνίστηκε μέχρι το τέλος του 2013 στην Ατλέτικο Μινέιρο έχοντας 20 εμφανίσεις στην τελευταία του σεζόν. Έκτοτε έχει αντιμετωπίσει κάποια προβλήματα στο δεξί γόνατο, αλλά ουδέποτε δήλωσε πως κρεμά τα παπούτσια του κι απεναντίας έλεγε μέχρι πρότινος πως δεν έχει… ξοφλήσει ποδοσφαιρικά.
Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση