GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δωρεάν αιματολογικές για την πρόληψη του διαβήτη

Παραπεμπτικά για δωρεάν εργαστηριακές εξετάσεις πλήρους αιματολογικού ελέγχου διαθέτει η Ελληνική Ιατρική Εταιρεία Παχυσαρκίας. Η Ε...


Παραπεμπτικά για δωρεάν εργαστηριακές εξετάσεις πλήρους αιματολογικού ελέγχου διαθέτει η Ελληνική Ιατρική Εταιρεία Παχυσαρκίας.
Η Εταιρεία προσκαλεί ασθενείς από κοινωνικά ευάλωτες ομάδες, κυρίως ανασφάλιστους, να προσέλθουν στα γραφεία της (Λ. Κηφισίας 46, Αμπελόκηποι), από Δευτέρα έως Πέμπτη, 12:00-14:00, για να λάβουν παραπεμπτικά πλήρους αιματολογικού ελέγχου παρακολούθησης του διαβήτη, μαζί με βασικές εξετάσεις αίματος που σχετίζονται με αυτόν, με στόχο την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση πιθανών επιπλοκών.
Στόχος η πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση πιθανών επιπλοκών, σε ασθενείς με διαβήτη τύπου 2, στο πλαίσιο του προγράμματος «Προσέχω το διαβήτη μου». Πιο συγκεκριμένα, η Ελληνική Ιατρική Εταιρεία Παχυσαρκίας υλοποιεί την ενημερωτική καμπάνια με θέμα «Η Παχυσαρκία είναι νόσος» που αφορά στην ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κοινού ότι η παχυσαρκία ως νόσος πρέπει να έχει την κατάλληλη επιστημονική αντιμετώπιση.
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση