GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Κάθε έξι μήνες θα καθορίζονται οι επικουρικές συντάξεις»

Κάθε έξι μήνες θα γίνονται οι αναλογιστικές μελέτες οι οποίες θα καθορίζουν το ύψος των επικουρικών συντάξεων, διευκρίνισε ο υφυπουρ...


Κάθε έξι μήνες θα γίνονται οι αναλογιστικές μελέτες οι οποίες θα καθορίζουν το ύψος των επικουρικών συντάξεων, διευκρίνισε ο υφυπουργός Εργασίας, Βασίλης Κεγκέρογλου, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA.
«Είναι συγκεκριμένα τα χρήματα για τις επικουρικές. Δεν υπάρχουν χρήματα από το πουθενά», ανέφερε ο κ. Κεγκέρογλου, προσθέτοντας ότι, με βάση αυτό το δεδομένο, πρέπει να γίνει μία ισορροπημένη διάθεσή τους τα επόμενα χρόνια, ώστε να μην παρουσιαστεί το φαινόμενο να τα πάρει η σημερινή γενιά συνταξιούχων, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ευρώ για την επόμενη.
«Εάν δεν υπήρχε ο εξορθολογισμός που έχει γίνει, μέχρι τώρα, επικουρικές συντάξεις τώρα δεν θα δίνονταν, δεν θα υπήρχαν χρήματα για επικουρικές συντάξεις, αυτή τη στιγμή», επεσήμανε ο υφυπουργός Εργασίας.
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση