GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο ΠΑΟΚ για τη μικρή Παναγιώτα

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσω του PAOK Action, συνεχίζει το φιλανθρωπικό της έργο. Αυτή τη φορά τα έσοδα του αγώνα ΠΑΟΚ-Πανθρακικός θα διατεθούν σ...


Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσω του PAOK Action, συνεχίζει το φιλανθρωπικό της έργο. Αυτή τη φορά τα έσοδα του αγώνα ΠΑΟΚ-Πανθρακικός θα διατεθούν στη μικρή Παναγιώτα που πάσχει από ενδοεγκεφαλική αιμορραγία.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δίνει τη δυνατότητα στους φιλάθλους της, να βοηθήσουν έναν συνάνθρωπο μας που το έχει ανάγκη, μέσω του PAOK Action. Μέρος των εσόδων, από τους εντός έδρας αγώνες, διατίθεται για την ενίσχυση ανθρώπων που έχουν ανάγκη από ιατρική περίθαλψη και υποστήριξη.
Στο ματς ΠΑΟΚ-Πανθρακικός, που θα διεξαχθεί την Κυριακή (30/11), στο γήπεδο της Τούμπας, μέρος των εσόδων θα διατεθεί στην μικρή Παναγιώτα από τη Θεσσαλονίκη. Η μικρή πάχει από ενδοεγκεφαλική αιμορραγία και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Η οικογένεια του ΠΑΟΚ, βρίσκεται δίπλα σε εκείνη και την οικογένειά της, με ολόθερμες ευχές να ξεπεράσει το κίνδυνο.
Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση