GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στην Κομοτηνή ο Τέρενς Κουίκ

Στην Κομοτηνή θα βρίσκεται από σήμερα το απόγευμα (24.11.14) ο Εκπρόσωπος και Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρ...



Στην Κομοτηνή θα βρίσκεται από σήμερα το απόγευμα (24.11.14) ο Εκπρόσωπος και Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, επικεφαλής του ΑΜ-Θ Περιφερειακού Συνδυασμού εθνικού σκοπού ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, για την 21η τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης.


Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:

• Συγκρότηση ομάδας εργασίας υποβολής προτάσεων για την διαμόρφωση ενδοπεριφερειακής καταναλωτικής συνείδησης.

• Συζήτηση για την αξιολόγηση των δομών των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης Β΄ Βαθμού.

• Έγκριση τελικού κειμένου Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης.

• Συζήτηση και λήψη απόφασης για την μη υποβάθμιση του Τελωνείου Δράμας, Ξάνθης, Κομοτηνής και Ν. Ορεστιάδας από Α΄ σε Β΄ τάξη, στα πλαίσια της αναδιάρθρωσης της Τελωνειακής Υπηρεσίας.

• Επικύρωση πρακτικού 14ης Συνεδρίασης έτους 2014 του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης.

Ο Τέρενς Κουίκ θα επιστρέψει στην Αθήνα αύριο το πρωί, καθώς ορίστηκε Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του Κινήματος για το Νομοθετικό έργο, την Τρίτη και την Τετάρτη, ενώ Ειδική Αγορήτρια θα είναι η συνάδελφος του Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Σταυρούλα Ξουλίδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση