GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Να παίξουμε καλύτερα

«Διπλό» μέσα στην Πολωνία κυνηγά ο Παναθηναϊκός που φιλοξενείται από την Τουρόβ στο πλαίσιο της 6η αγωνιστικής της Euroleague. Ο τε...


«Διπλό» μέσα στην Πολωνία κυνηγά ο Παναθηναϊκός που φιλοξενείται από την Τουρόβ στο πλαίσιο της 6η αγωνιστικής της Euroleague.
Ο τεχνικός του «τριφυλλιού», Ντούσκο Ιβάνοβτς, μιλώντας στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης, τόνισε πως οι «πράσινοι» θα χρειαστεί να παίξουν καλύτερα σε σχέση με το ματς του πρώτου γύρου αλλά και με εκείνο απέναντι στην Μπαρτσελόνα που προηγήθηκε.

Αναλυτικά:
«Πιστεύω ότι η Τουρόβ είναι πιθανότατα η καλύτερη ομάδα στο transition στην Ευρωλίγκα. Είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, που παίζει πάρα πολύ καλό επιθετικό μπάσκετ και μπορούνε να πάνε το σκορ σε πολύ υψηλά επίπεδα. Οπότε, εμείς από την πλευρά μας πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και να παίξουμε πολύ καλύτερα απ ότι είχαμε παίξει στον αγώνα του πρώτου γύρου στην Αθήνα και φυσικά πολύ καλύτερα από ότι παίξαμε την περασμένη εβδομάδα κόντρα στην Μπαρτσελόνα» δήλωσε ο Μαυροβούνιος προπονητής.
Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση