GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στην εθνική Σουηδίας Μπεργκ και Ντουρμάζ

Ο Μάρκους Μπεργκ επέστρεψε στη δράση και ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Σουηδίας τον κάλεσε στην αποστολή για τα δύο πολύ σημαντικά πα...


Ο Μάρκους Μπεργκ επέστρεψε στη δράση και ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Σουηδίας τον κάλεσε στην αποστολή για τα δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2016, αυτά με το Μαυροβούνιο και τη Γαλλία.
Ο άσος του Παναθηναϊκού έχει κληθεί και παλιότερα στην εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της χώρας του αλλά τώρα είναι η πρώτη φορά για την τρέχουσα σεζόν και –φυσικά- η πρώτη μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε στον ώμο.
Με την επιλογή του αυτή ο Έρικ Χαμρέν αποδεικνύει ότι υπολογίζει στον Μπεργκ και στην προσφορά του στην προσπάθεια της Σουηδίας για πρόκριση στα τελικά του Euro!
Στην αποστολή αυτή της Σουηδίας κλήθηκε και πάλι ο ερυθρόλευκος… Ντουρμάζ ο οποίος δίνει κανονικά το «παρών» στους τελευταίους αγώνες της ομάδας.
Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση