GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιάννενα: Κρέμασαν κουταβάκια (σοκαριστικές εικόνες)

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στην περιοχή Λεμονιά των Ιωαννίνων λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τρίτης. Ήταν τότε που κάτοικοι τη...

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στην περιοχή Λεμονιά των Ιωαννίνων λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τρίτης. Ήταν τότε που κάτοικοι της περιοχής εντόπισαν δύο κουτάβια απαγχονισμένα, να κρέμονται από τις ξύλινες παλέτες που τα προστάτευαν.

Η μητέρα των κουταβιών, που ήταν αλυσοδεμένη κοντά τους, έχει κακοποιηθεί και αυτή, όπως αναφέρει το epirusgate.

Tα μάτια της άγνωστο πώς έχουν θολώσει, όπως φαίνεται και στη σχετική φωτογραφία. Το αν τα σκυλάκια σκοτώθηκαν με άλλο τρόπο και στη συνέχεια κρεμάστηκαν από τον δράστη δεν έχει γίνει γνωστό, καθώς γι’ αυτό θα απαιτηθεί νεκροψία.

Τα κουτάβια και η σκυλίτσα, που ήταν αλυσοδεμένη, δεν ήταν αδέσποτα. Ζούσαν μαζί με άλλα ενήλικα και νεαρά σκυλιά στο Δημοτικό Διαμέρισμα Λεμονιά του Δήμου Ιωαννιτών σε χώρο ιδιώτη. Για το έγκλημα αυτό έχει ενημερωθεί η Αστυνομία ενώ οι ιδιοκτήτες των ζώων θα απευθυνθούν και στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της περιοχής.


Πηγή: www.protothema.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση