GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ψαριανός: Ο ΣΥΡΙΖΑ δίνει περισσότερα για το "όχι" στην προεδρική εκλογή...

Στην "αποκάλυψη"(;) ότι ο ΣΥΡΙΖΑ χρηματίζει βουλευτές με σκοπό να μην ψηφίσουν "ναι" στην Προεδρική εκλογή προχώρησε ...

Στην "αποκάλυψη"(;) ότι ο ΣΥΡΙΖΑ χρηματίζει βουλευτές με σκοπό να μην ψηφίσουν "ναι" στην Προεδρική εκλογή προχώρησε ο Γρ. Ψαριανός μιλώντας στο ρ/σ Βήμα Fm.
Κληθείς να σχολιάσει την θέση του έτερου ανεξάρτητου βουλευτή Π. Τατσόπουλου για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, ο Γρ. Ψαριανός τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ “δίνει περισσότερα” για να μην ψηφίσουν οι βουλευτές στην προεδρική εκλογή, ενώ ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι περιμένει να δει την κυβερνητική πρόταση για τον αντικαταστάτη του Κ. Παπούλια για να αποφασίσει αν θα ψηφίσει “ναι” ή “όχι” στην κρίσιμη εκλογή.

“O Τατσόπουλος τα λέει αυτά γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δίνει περισσότερα, αν οι άλλοι δίνουν 100.000 ευρώ, ο ΣΥΡΙΖΑ δίνει 200.000 ευρώ”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο ανεξάρτητος βουλευτής μιλώντας στο Βήμα Fm, ενώ χαρακτήρισε “ντροπή” τη στάση του “Κωνσταντόπουλου που έχει την κόρη του στη βουλή” να μιλά για αργυρώνητους βουλευτές γιατί η λογική τους δε σημαίνει ότι είναι και λογική όλων.
“Να μην κρίνουν εξ ιδίων”, τόνισε ο Γρ. Ψαριανός, ενώ όταν κλήθηκε από τους δημοσιογράφους “να μιλήσει σοβαρά και να σταματήσει την πλάκα” εκείνος επέμεινε ότι “μιλάει πολύ σοβαρά”.

Υπενθυμίζεται ότι ο Π. Τατσόπουλος έχει δηλώσει ότι θα ακολουθήσει τη γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ στην Προεδρική εκλογή λόγω ηθικής υποχρέωσης καθώς έχει εκλεγεί βουλευτής με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αλλά και για να μη θεωρηθεί ότι “τα παίρνει”, στον απόηχο της υπόθεσης του κουμπαρά.

Για τη δική του στάση αναφορικά με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Γρηγόρης Ψαριανός είπε:
«Αν μου βάλουν τον Σαρτζετάκη, δεν θα ψηφίσω. Εννοείται πως το πρώτο (που θα σκεφτώ) θα είναι ποιος θα είναι υποψήφιος Πρόεδρος. Εκλογές δεν με πειράζει να γίνουν, αλλά δεν θα δώσουν λύση στο πρόβλημα της χώρας. Οι πιθανολογούμενες εκλογές θα επιδεινώσουν την κατάσταση της χώρας, και πριν τις εκλογές και κατά τη διάρκεια και μετά, ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Διότι όποιος βγει, δεν θα έχει κυβέρνηση. Ηδη είναι επιδεινωμένα τα πράγματα, με το που συζητάμε για εκλογές. Ηδη σου λένε οι άλλοι “τι να συμφωνήσουμε και με ποιους;” Σου λέει ότι μπορεί να γίνουν Βόρεια Κορέα αυτοί, με ποιους να συμφωνήσουμε; Με το που θα γίνουν εκλογές, θα βγουν οι Διαμαντόπουλοι στις Καστοριές, οι πασοκαρίες Καλφαγιάννηδες, Μπαλασόπουλοι και Φωτόπουλοι. Θα γίνει κόλαση! Αυτό το πράγμα, δεν ξέρεις από πού θα σου έρθει».

Και ο Γρ. Ψαριανός συνέχισε:
«Το πρώτο λοιπόν είναι ο υποψήφιος και το δεύτερο η κατάσταση της χώρας. Αν έχουμε την άνεση να πάμε για εκλογές και να πάμε σε διάφορα νάζια και κόλπα, να το κάνουμε. 180 συνολικά πιστεύω ότι θα βρεθούν. Είναι το ίδιο δύσκολο να βρεθούν 181 όσο και 121. Ήταν ένας φίλος και παζάρευαν και έλεγαν «κάτσε να δούμε τι δίνει ο ένας και τι ο άλλος». Χυδαιότητα απόλυτη! Είναι μερικοί που σου λένε μήπως πάρουν και κάτι… Αφού βγαίνουν αυτοί οι τύποι και λένε αυτά τα πράγματα, δεν ντρέπονται; Στελέχη κεντρικά του ΣΥΡΙΖΑ! Ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Νίκος Κωνσταντόπουλος, με την παρουσία της κόρης του να λαμπρύνει το Κοινοβούλιο, δεν ντρέπεται να βγαίνει και να λέει ότι τα παίρνουν όσοι θα ψηφίσουν Πρόεδρο; Ελεος, δηλαδή! Μην κρίνουμε εξ ιδίων, μερικοί-μερικοί. Μην κρίνουμε εξ ιδίων! Δεν είναι όλα στη ζωή το χρήμα. Το λέω για κάποιους που κοιτάνε το από πού θα τα πάρουν…»

Τέλος, για τη σχέση του με το Ποτάμι, ο Γρηγόρης Ψαριανός δήλωσε χαρακτηριστικά ότι είναι «παραποτάμιος» και συνέχισε: «Είμαι στην επιτροπή διαλόγου του Ποταμιού, όπως και ο Τατσόπουλος και 80 τόσοι άνθρωποι. Δεν έχω ενταχθεί οργανωτικά στο Ποτάμι και δεν σκοπεύω να ενταχθώ μέχρι να δω τι θα γίνει με τη συγκρότηση του χώρου των προοδευτικών, μεταρρυθμιστικών δυνάμεων. Ο χώρος αυτός πρέπει να συγκροτηθεί. Το ξαναλέω, όμως: αν οι εκλογές γίνουν αύριο, εγώ θα ψηφίσω Ποτάμι».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση