GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κως: Είχαν αδυναμία στα… ακριβά ουίσκι!

Πιο συχνά κι από τους… πελάτες τους έμπαιναν στα μπαράκια δυο συνεταίρων στην περιοχή της Ναυκλήρου στην Κω οι ίδιοι διαρρήκτες, που...


Πιο συχνά κι από τους… πελάτες τους έμπαιναν στα μπαράκια δυο συνεταίρων στην περιοχή της Ναυκλήρου στην Κω οι ίδιοι διαρρήκτες, που είχαν… «αδυναμία» στα ακριβά ουίσκι και τα λεηλάτησαν για τέταρτη φορά μέσα στα τελευταία δυο χρόνια!
Οι δυο 20χρονοι έχουν συλληφθεί επανειλημμένα από την Αστυνομία αλλά, καθώς αφήνονται ελεύθεροι μετά την άσκηση διώξεων και τον ορισμό δικασίμου, εξακολουθούν να στοχοποιούν τα δυο μπαρ από τα οποία κλέβουν τα μεγάλης αξίας ποτά. Μετά την τελευταία εισβολή τους, μάλιστα, προσπάθησαν να μεταπουλήσουν σε μια κάβα ποτών και σε ένα καφέ!
Μετά από κάθε διάρρηξη, οι ιδιοκτήτες βρίσκουν τα καταστήματα λεηλατημένα, καθώς οι εισβολείς προκαλούν εκτεταμένες ζημιές κάνοντάς τα άνω- κάτω. Στην τελευταία κλοπή που παραβίασαν το παράθυρο, κατέστρεψαν το ψυγείο στο οποίο ανέβηκαν για να φτάσουν τα ποτά! Όμως, όπως αναφέρει το aegeanews, τους είδαν περαστικοί νεαροί που έδωσαν την περιγραφή τους στην Αστυνομία κι έτσι συνελήφθησαν.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση