GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν μιλούσαν Κασίγιας και Αλόνσο επί Μουρίνιο

Οι σχέσεις του Ίκερ Κασίγιας και του Τσάμπι Αλόνσο δεν ήταν και οι καλύτερες δυνατές, στο διάστημα που στον πάγκο της ομάδας βρισκότ...


Οι σχέσεις του Ίκερ Κασίγιας και του Τσάμπι Αλόνσο δεν ήταν και οι καλύτερες δυνατές, στο διάστημα που στον πάγκο της ομάδας βρισκόταν ο Ζοσέ Μουρίνιο, σύμφωνα με την “Marca”.
Ο Τσάμπι Αλόνσο υποστήριξε στην «Sport Bild» ότι ο Εμμάνουελ Νόιερ είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας που έχει συνεργαστεί ποτέ και όχι ο Ίκερ Κασίγιας με τον οποίο είναι συμπατριώτες και συμπαίκτες σε εθνική Ισπανίας και μέχρι πρότινος στην Ρεάλ Μαδρίτης.
Η αλήθεια είναι πως ο Μουρίνιο δεν ήταν ο μόνος με τον οποίο δεν διατηρούσε καλές σχέσεις ο ισπανός πορτιέρο. Και αυτό διότι και ο Τσάμπι Αλόνσο ήταν τελείως αδιάφορος απέναντι του. Ακόμα και στο Μουντιάλ της Βραζιλίας ήταν πολύ τυπικοί ο ένας προς τον άλλον στα αποδυτήρια της εθνικής Ισπανίας.
Το ισπανικό μέσο αναφέρει επιπλέον ότι ο μόνος που φαίνεται να στεναχωρήθηκε με την αποχώρηση του Αλόνσο το καλοκαίρι ήταν ο Αρμπελόα, με τον οποίο έχουν άριστες σχέσεις. Μάλιστα πριν λίγες μέρες είχαν δείπνο με σχετικές φωτογραφίες στην Βενετία, παρέα με τις συζύγους τους. Οι υπόλοιποι ήταν απλά τυπικοί, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο για παράδειγμα να αναφέρει ότι η ζωή και το ποδόσφαιρο συνεχίζεται.
Έτσι ίσως και να μην είναι μόνο ο «Άγιος Ίκερ» η πέτρα του σκανδάλου για όλα αλλά ενδεχομένως και ο Τσάμπι να μην ήταν ο πιο αγαπημένος των συμπαικτών του. Αυτό αποδεικνύεται, όπως υποστηρίζει η “Marca”, από τις κακές σχέσεις που είχε ο ισπανός μέσος και με τον Σέρχιο Ράμος.
Πηγη: Sport-fm.gr
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση