GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καβγάς πατέρα και γιου (Ρομπόπουλου) για την Αντζελα (Δημητρίου)...

Μπορεί ο έρωτας να μην κοιτά χρόνια, αλλά όταν μπαίνει στη μέση το χρήμα τα πράγματα αλλάζουν. Οταν δε στο σκηνικό εισβάλλει και το ευρύτ...

Μπορεί ο έρωτας να μην κοιτά χρόνια, αλλά όταν μπαίνει στη μέση το χρήμα τα πράγματα αλλάζουν. Οταν δε στο σκηνικό εισβάλλει και το ευρύτερο συγγενικό περιβάλλον φέρνοντας αντιρρήσεις, τότε η κατάσταση δυσκολεύει επικίνδυνα. Ενα τέτοιο δυσάρεστο κλίμα έχει προκύψει, σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», στη σχέση που διατηρεί εδώ και μερικούς μήνες η Αντζελα Δημητρίου με έναν πολύ νεότερό της άνδρα, τον Απόστολο Ρομπόπουλο. Ο 28χρονος Απόστολος είναι γιος του Θωμά Ρομπόπουλου, πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος είχε απασχολήσει -για άλλους λόγους- την επικαιρότητα πριν από λίγα χρόνια, προτού αποσυρθεί από την ενεργό πολιτική δράση. Ενα βίντεο όπου η «Λαίδη» απολάμβανε το μπάνιο της σε παραλία της Μυκόνου έχοντας στο πλευρό της στη διπλανή ξαπλώστρα τον υιό Ρομπόπουλο είχε κάνει προς το τέλος του καλοκαιριού τον γύρο του διαδικτύου, φουντώνοντας τις φήμες ότι η λαϊκή ερμηνεύτρια κυκλοφορεί με νέο αίσθημα μετά τον χωρισμό της από τον εφοπλιστή Γιώργο Λεβεντάκη.

Δεσμός
Ωστόσο η τραγουδίστρια έσπευσε με κάθε τρόπο να διαψεύσει τα περί ερωτικού δεσμού με τον νεαρό. Μάλιστα η «Εspresso» είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικά μαζί της, για να εισπράξει ένα βροντερό «όχι» στο ερώτημα αν έχει καινούργιο αμόρε. Αλλά και σε πρόσφατη συνέντευξή της στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 είχε πει, γενικά και αόριστα, στον Γιώργο Λιάγκα και στη Φαίη Σκορδά ότι διατηρεί μια σχέση, την οποία όμως κρατάει κρυφή σαν επτασφράγιστο μυστικό για να μην τη ματιάσουν!
Ωστόσο, καθώς -ως γνωστόν- ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται, το νέο φλερτ έχει γίνει θέμα συζήτησης τόσο στα καλλιτεχνικά όσο και στα πολιτικά πηγαδάκια.

Η γνωριμία
Η γνωριμία του ζευγαριού ξεκίνησε το καλοκαίρι που μας πέρασε στη Θεσσαλονίκη. Στο νυχτερινό μαγαζί όπου εμφανιζόταν η τραγουδίστρια, ο νεαρός, ο οποίος εργάζεται στην επιχείρηση του πατέρα του, ήταν θαμώνας και δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος για να συνδεθούν αισθηματικά. Ενα βράδυ μάλιστα το όλο πάθος άσμα «Οι χωρισμένοι δεν γιορτάζουνε ποτέ», το οποίο ερμήνευσε η Αντζελα, με εκείνον σε ένα από τα πρώτα τραπέζια, έκανε τις φήμες περί ερωτικού δεσμού να φουντώσουν.
Τα νέα έφτασαν γοργά και στα αυτιά του πατέρα Ρομπόπουλου. Ο 54χρονος αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης μιας εκ των μεγαλύτερων (κατά το παρελθόν) αντιπροσωπιών αυτοκινήτων στη βόρεια Ελλάδαμ δεν ενθουσιάστηκε ιδιαίτερα -όπως αποκαλύπτουν οι γνωρίζοντες το παρασκήνιο- από τη γνωριμία αυτή. Δεν εμπόδισε ωστόσο τον μοναχογιό του (έχει και δύο κόρες, τη Μαρία και τη Δανάη), συνιστώντας του προπάντων «αυτοσυγκράτηση».

Στα τέλη του καλοκαιριού η Αντζελα και ο Απόστολος βρέθηκαν να απολαμβάνουν μαζί τον ήλιο και τη θάλασσα στο νησί των ανέμων και με την έναρξη του φθινοπώρου εκείνος άρχισε να κατεβαίνει σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο στην Αθήνα. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο νεαρός έπιανε θέση σε κάποιο από τα μπροστινά τραπέζια του κέντρου της λεωφόρου Συγγρού, όπου εμφανιζόταν η τραγουδίστρια, ρίχνοντας με το... τσουβάλι τα λουλούδια στα πόδια της.

Εξαλλος ο πατέρας με την πρόταση συνεργασίας
ΘΕΜΑ δημιουργήθηκε, σύμφωνα με τις πληροφορίες, πριν από μερικές εβδομάδες, όταν η «Λαίδη» του πενταγράμμου Αντζελα Δημητρίου έκανε μια επαγγελματική πρόταση στον νεαρό επιχειρηματία Απόστολο Ρομπόπουλο. Συγκεκριμένα, του είπε ότι αν διαθέσει το απαιτούμενο ποσό, θα μπορούσε να νοικιάσει ένα από τα νυχτερινά κέντρα στο οποίο θα τραγουδά η ίδια και έτσι η σχέση τους θα επεκταθεί και σε άλλα πεδία. Για την τρέχουσα σεζόν το ποσό αυτό θα ήταν της τάξης των 100.000-150.000 ευρώ. Ο Απόστολος αντέδρασε θετικά στην ιδέα, αλλά δεν μπορούσε να πάρει εκείνος την τελική απόφαση για τη χρηματοδότηση του εγχειρήματος. Μετέφερε την πρόταση στον πατέρα του, ο οποίος όμως δεν χρειάστηκε πολύ για να την απορρίψει. Η άρνησή του, όπως λέγεται, κλόνισε τη σχέση του με τον γιο του. Αυτή τη φορά μάλιστα επανήλθε σε αυστηρότερο τόνο στις αρχικές προτροπές του περί «αυτοσυγκράτησης».

Επιφυλάξεις
Η άρνηση του Θωμά Ρομπόπουλου να διαθέσει ένα κάθε άλλο παρά ευκαταφρόνητο ποσό -ιδιαίτερα σε περίοδο κρίσης όπως η τωρινή- δεν σχετίζεται μόνο με τις αυτονόητες επιφυλάξεις του. Τα τελευταία χρόνια οι επιχειρήσεις του αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα και δεν διαθέτει την ευρωστία του παρελθόντος.
Τα προβλήματα αυτά μεγάλωσαν από τις αρχές του 2012, καθώς -όπως δήλωσε επανειλημμένα ο ίδιος- η υπερφορολόγηση οδήγησε σε απόγνωση τις εταιρείες στον χώρο του αυτοκινήτου, σε έλλειψη ρευστότητας και διακοπή της χρηματοδότησης από τις τράπεζες.
Η εταιρία του βρέθηκε από τότε με ανοίγματα εκατομμυρίων ευρώ στην αγορά και με δικαστικές περιπέτειες. Εκείνη την περίοδο μάλιστα είχαν κυκλοφορήσει έντονες (πλην όμως αναπόδεικτες) φήμες ότι ο πραγματικός λόγος παραίτησής του από το βουλευτικό αξίωμα ήταν το γεγονός ότι δεν βοηθήθηκε στην αντιμετώπιση αυτών των προβλημάτων.

«Δεν θα αφήσω το μέλλον των παιδιών μας στα χέρια κανενός»

Ο ΘΩΜΑΣ Ρομπόπουλος μπήκε στη Βουλή πρώτη φορά το 2009, όταν ως πρώτος επιλαχών αντικατέστησε τον τότε πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου που παραιτήθηκε από την έδρα του στη Α' Θεσσαλονίκης. Υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ ήταν και το 2000, οπότε είχε έρθει πάλι πρώτος επιλαχών, αλλά και στις εκλογές του 2004.

Εγινε γνωστός στο πανελλήνιο τον Ιούνιο του 2011, όταν η κυβέρνηση Παπανδρέου έφερε στη Βουλή, μετά το πρώτο Μνημόνιο, το Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα. Ο ίδιος είχε αρχίσει να απειλεί με παραίτηση και να κάνει σκληρές δηλώσεις. Λίγες ημέρες αργότερα όμως ψήφισε «ναι». Μερικούς μήνες μετά πάντως -στις 17 Οκτωβρίου 2011- και ύστερα από ένα νέο θρίλερ διάρκειας μιας εβδομάδας υπέβαλε παραίτηση από βουλευτής, ρίχνοντας πλέον όλο το βάρος στην προσπάθεια να σταθεί στα πόδια του ως επιχειρηματίας.

Μία από τις χαρακτηριστικές (αλλά ενδεχομένως όχι και τόσο προφητικές) δηλώσεις που είχε κάνει εκείνη την περίοδο ήταν «δεν θα αφήσω το μέλλον των παιδιών μας στα χέρια κανενός». Οπως αποδείχθηκε, και ως πατέρας δεν πρόκειται να αφήσει το μέλλον και του δικού του παιδιού στα χέρια κανενός...

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση