GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τρεις συλλήψεις αλλοδαπών με πλαστά έγγραφα στο αεροδρόμιο Καλαμάτας

Συνελήφθησαν ένας 25χρονος Ιρακινός και μία 18χρονη ομοεθνής του, καθώς και ένας 48χρονος Σύρος που οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία....



Συνελήφθησαν ένας 25χρονος Ιρακινός και μία 18χρονη ομοεθνής του, καθώς και ένας 48χρονος Σύρος που οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία.

Ειδικότερα, κατά τον έλεγχο των ταξιδιωτικών εγγράφων της 18χρονης, που είχε σκοπό να ταξιδέψει με πτήση για τη Βιέννη, την οποία συνόδευε ο 25χρονος και είχε σκοπό να συνταξιδέψει μαζί της, επέδειξαν στους αστυνομικούς ένα πλαστό διαβατήριο και ένα πλαστό δελτίο ταυτότητας Αρχών Γερμανίας, τα οποία κατασχέθηκαν.

Στη δεύτερη περίπτωση, κατά τον έλεγχο των ταξιδιωτικών εγγράφων του 48χρονου, ο οποίος είχε σκοπό να ταξιδέψει με πτήση επίσης για Βιέννη επιδείχθηκε στους αστυνομικούς αλβανικό διαβατήριο, για το οποίο είχε δηλωθεί η απώλειά του στο Τμήμα Ασφαλείας Ελληνικού Αττικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση