GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μέσω διαδικτύου οι αιτήσεις στον ΟΑΕΔ

Μέσω διαδικτύου θα μπορούν από την 1η Απριλίου οι εγγεγραμμένοι άνεργοι του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ) να υπο...


Μέσω διαδικτύου θα μπορούν από την 1η Απριλίου οι εγγεγραμμένοι άνεργοι του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ) να υποβάλλουν αιτήσεις για παροχές του ΟΑΕΔ, εκτός της τακτικής επιδότησης ανεργίας, του επιδόματος μακροχρονίως ανέργων και του βοηθήματος σε ασφαλισμένους του ΟΑΕΕ, ΕΤΑΑ, και ΕΤΑΠ−ΜΜΕ.
Σύμφωνα με στελέχη του Οργανισμού, πρόκειται κυρίως για παροχές, όπως το επίδομα αφερεγγυότητας, ή παροχές κοινωνικού τουρισμού.
Σύμφωνα με τη σχετική απόφαση του Διοικητή του Οργανισμού, Θεόδωρου Αμπατζόγλου, από τις 01.04.2015 και έπειτα οι αιτήσεις για τις ανωτέρω παροχές του ΟΑΕΔ, υποβάλλονται αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω του διαδικτύου, από τους ίδιους τους ενδιαφερομένους, με τη χρήση κωδικών.
Οι δικαιούχοι των συγκεκριμένων παροχών της φέρουν την ευθύνη της πλήρους και ορθής συμπλήρωσης της ηλεκτρονικής τους αίτησης, η οποία επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης.
Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, αναζητούνται αυτεπαγγέλτως από τις αρμόδιες υπηρεσίες, και στις περιπτώσεις που αυτό δεν είναι δυνατόν οι δικαιούχοι υποχρεούνται να τα προσκομίσουν εντός 30 ημερών από την ημερομηνία υποβολής των αιτήσεών τους, σε διαφορετική περίπτωση, οι αιτήσεις τους απορρίπτονται.
Όταν υπάρχει αντικειμενική αδυναμία προσκόμισης απαιτούμενου δικαιολογητικού για την οποία δεν φέρει ευθύνη ο δικαιούχος, η προθεσμία των 30 ημερών δύναται να παραταθεί, όχι όμως, πέραν των τριών μηνών από την ημερομηνία υποβολής της αιτήσεως.
Σύμφωνα με τα στελέχη του ΟΑΕΔ, πρόκειται για βήμα που θα καταστήσει σύντομα εφικτή τη δυνατότητα της ηλεκτρονικής υποβολής των αιτήσεων για τα επιδόματα ανεργίας, η οποία έχει ήδη νομοθετηθεί.
Πηγή: www.nooz.gr

1 σχόλιο

  1. Αμφίπολη και Mέγας Αλέξανδρος

    Ο Θεός να μας φυλάει από τους ΗΛΙΘΙΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΠΑΝΥΒΛΑΚΕΣ, ΤΟΥΣ ΤΣΑΝΑΚΟΓΛΥΦΤΕΣ, ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ, ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ που με αφορμή τον σκελετό που βρέθηκε στον τάφο της Αμφίπολης είπανε, διαλαλήσανε ότι είναι ο σκελετός του Μεγάλου Αλεξάνδρου, …….
    Ρε ξεφτιλισμένοι δεν σας κόβει καθόλου? Ρε αλήτες είσαστε πραγματικά τόσο ηλίθιοι που δεν μπορείτε ούτε δυο γαϊδάρων άχυρα να ξεχωρίσετε?
    Ρε άχρηστοι είναι δυνατόν ο σκελετός του ανθρώπου αυτού που βρέθηκε μέσα σε μια φτωχή σχετικά κατασκευή να είναι αυτός που προς τιμήν του κατασκευάστηκε αυτός ο μεγαλοπρεπής τάφος?
    Ρε μουλαροκέφαλοι είναι δυνατόν ποτέ να φτιαχτεί ένας τόσο μεγάλος τάφος με δυο Σφίγγες στην είσοδο του, με ένα λιοντάρι πιο πέρα να τον φυλάει, με δυο Καρυάτιδες τρία μέτρα η κάθε μια, με τα απαράμιλλης ομορφιάς ψηφιδωτά και ο Κύριος Νεκρός που προς Τιμήν του έγινα όλα αυτά να κείτεται σε ένα πέτρινο τάφο χωρίς σκαλίσματα?
    Ρε αλήτες φτυσμένοι από πάνω μέχρι κάτω ο Κύριος Νεκρός στου οποίου προς τιμήν έγινε το μεγαλοπρεπής αυτός τάφος θα πρέπει να είναι ή σε Χρυσή Λάρνακα ή σε μεγάλου μεγέθους μαρμάρινη στην οποία θα είναι σκαλισμένοι το ελάχιστο οι Άθλοι του Ηρακλή!
    Ο ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΝΗΚΕΙ ΙΣΩΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΙΣΩΣ ΦΙΛΟ ΤΟΥ Κύριου Νεκρού αλλά ΟΧΙ ΚΟΝΤΙΝΟ Η ΣΕ ΣΥΓΓΕΝΗ ΠΑΛΙ ΟΧΙ ΚΟΝΤΙΝΟ, ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΘΑΨΑΝ ΕΚΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση