GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Πυρά» ΠΑΣΟΚ σε Τσίπρα

Σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ αναφορικά με την ομιλία του κ. Τσίπρα στην Ιταλία: Ακούσαμε τον κ. Τσίπρα από την Ιταλία να ομο...


Σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ αναφορικά με την ομιλία του κ. Τσίπρα στην Ιταλία:
Ακούσαμε τον κ. Τσίπρα από την Ιταλία να ομολογεί με κυνισμό ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν πίσω από τους «αγανακτισμένους» της πάνω και κάτω πλατείας του Συντάγματος, πίσω από αυτούς που προπηλάκιζαν τους δημοκρατικά εκλεγμένους βουλευτές και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και πως ο ΣΥΡΙΖΑ με τους «αγανακτισμένους» έριξαν την κυβέρνηση Παπανδρέου.
Ο ελληνικός λαός πλέον ξέρει ποιοι ήταν αυτοί που προκάλεσαν αποσταθεροποίηση το 2011 και σε ποιους οφείλεται η άνοδος μορφωμάτων μίσους όπως αυτό της Χρυσής Αυγής.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

1 σχόλιο

  1. Σωπατε καλε που δεν ξερετε τους αγανακτησμενους που αρχισαν επι Κωτσου και σεις αγωνιωδως διεκδικουσατε την εξουσια.και οταν την πηρατε ο κοσμος που δεν συγχωρει την προδοσια σας εφτασε στο 5% με το μεγαλυτερο μερος των πολιτευτων σας να οδηγειται στον Συριζα. Αιδως Αργειοι.. Ολοι αυτοι ησαν παλια δικοι σας και τωρα ανηκουν στους αγανακτησμενους? Ακομα και τους αποχωρησαντες απο τη ΝΔ που στραφηκαν στην ΧΑ πατε να φορτωσετε στους αριστερους? Η αλαξτε λογικη ή αλαξτε αρχηγο και βαλτε παλι τον Παπανδρεου, οπως θελει το Βημα. Λιγωτερες μα...ς θα λεει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση