GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χτυπήθηκε παίκτης στο Άρης – ΠΑΟΚ!

Πέρασε απ’ τη Μίκρα και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας -μαζί με τον Ολυμπιακό- ο ΠΑΟΚ, επικρατώντας 3-1 σετ του Άρη σε ένα επει...


Πέρασε απ’ τη Μίκρα και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας -μαζί με τον Ολυμπιακό- ο ΠΑΟΚ, επικρατώντας 3-1 σετ του Άρη σε ένα επεισοδιακό ματς που έληξε χωρίς θεατές.
Μετά από ένταση που σημειώθηκε στο δεύτερο σετ του ματς -όταν ο παίκτης του ΠΑΟΚ, Δημοσθένης Μακράκης, που καθόταν στην εξέδρα χειροκρότησε πόντο της ομάδας του και δέχτηκε επίθεση από μερίδα οπαδών του Άρη- διατάχθηκε η εκκένωση του γηπέδου.
Το ματς συνεχίστηκε χωρίς απρόοπτα, με τον «δικέφαλο» να πανηγυρίζει τη νίκη και να ανεβαίνει στην κορυφή, μια αγωνιστική πριν το μεγάλο ντέρμπι με τους «ερυθρόλευκους» στην Πυλαία.
Ο σκληροτράχηλος Άρης -που επικράτησε του ΠΑΟΚ στο Λιγκ Καπ- δεν είχε τις προβλέψεις με το μέρος του, όμως μπήκε δυνατά και με κορυφαίο τον Μπέλλο πήραν το προβάδισμα, σε ένα σετ που έγινε θρίλερ. Ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε σε 20-20, με τον Άρη να ξαναφτάνει στο +2 με 23-21. Δύο πόντοι του Μπέλλου -και ενώ λάθος του Χαριτωνίδη και πόντος του Γκόμεζ μείωσαν για τον ΠΑΟΚ- έκαναν το 1-0 υπέρ του Άρη.
Στο δεύτερο σετ μπήκαν και οι δύο δυνατά, με τον ΠΑΟΚ να παίρνει προβάδισμα με 13-14. Τότε ήταν και το χρονικό σημείο της διακοπής, που διήρκησε σαράντα λεπτά. Ο Άρης αποσυντονίστηκε με τον ΠΑΟΚ να φτάνει εύκολα στην ισοφάριση.
Δυνατά μπήκε και στο τρίτο σετ ο Άρης, όμως ο ΠΑΟΚ γρήγορα ισορρόπησε και πήρε το προβάδισμα (15-20) και έφτασε άνετα στο 2-1.
Κάπου εκεί οι «δικέφαλος» επέβαλλε πλήρως τον ρυθμό του, ενώ ο Μπέλλος -που ήταν το δυνατό χαρτί του Άρη μέχρι εκείνο το σημείο- έπεσε αισθητά, με τον ΠΑΟΚ να καταφέρνει εύκολα το 3-1.
Τα σετ: 1-3 (25-23, 17-25, 18-25, 17-25)
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση