GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Υποτονικό κλίμα στο χρηματιστήριο

Σε ιδιαίτερα υποτονικό κλίμα πραγματοποιήθηκαν οι συναλλαγές στην πρώτη συνεδρίαση της εβδομάδας, με την αγορά να επιστρέφει σε πτωτ...


Σε ιδιαίτερα υποτονικό κλίμα πραγματοποιήθηκαν οι συναλλαγές στην πρώτη συνεδρίαση της εβδομάδας, με την αγορά να επιστρέφει σε πτωτική τροχιά μετά την ανοδική αντίδραση των δύο τελευταίων συνεδριάσεων της περασμένης εβδομάδας. Οι επενδυτές έμειναν εκτός αγοράς τηρώντας στάσης αναμονής γεγονός που αποτυπώνεται στον τζίρο ο οποίος μόλις και ξεπέρασε τα 35 εκατ. ευρώ.
O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 881,76 μονάδες σημειώνοντας πτώση 1,01%. Ενδοσυνεδριακά κινήθηκε σε εύρος διακύμανσης 17 μονάδων. Κατέγραψε ανώτερη τιμή στις 895,96 μονάδες (+0,59%) και κατώτερη τιμή στις 879,13 μονάδες (-1,30%).
Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 35,96 εκατ. ευρώ.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε πτώση σε ποσοστό 1,11%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχώρησε σε ποσοστό 1,45%.
.
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση