GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πογκμπά: Οδηγός μας το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό

Αισιόδοξος ότι η Γιουβέντους μπορεί να προκριθεί στην επόμενη φάση του Champions League παρουσιάστηκε ο Πολ Πογκμπά, μιλώντας σε ιτα...


Αισιόδοξος ότι η Γιουβέντους μπορεί να προκριθεί στην επόμενη φάση του Champions League παρουσιάστηκε ο Πολ Πογκμπά, μιλώντας σε ιταλική εφημερίδα.
Παράλληλα, ο Γάλλος μέσος τόνισε ότι οι «μπιανκονέρι» οφείλουν να παρουσιάσουν ξανά το πνεύμα που είχαν βγάλει στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για να καταφέρουν να επιστρέψουν με τους τρεις βαθμούς από την έδρα της Μάλμε.
«Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ένας μεγάλος σύλλογος, όπως βέβαια και η Γιουβέντους. Ήμουν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πριν, όμως αποφάσισα να έρθω στο Τορίνο και να παίξω στη Γιουβέντους. Αισθάνομαι καλά στην Ιταλία. Όλοι στο Βιβόνο είναι μία οικογένεια. Εκείνο που με απασχολεί τώρα είναι να βελτιωθεί. Ελπίζω να γίνω σαν τον (Ζινεντίν) Ζιντάν», ανέφερε αρχικά ο διεθνής άσος στην Gazzetta Dello Sport και αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τους Σουηδούς:
«Πρέπει να νικήσουμε τη Μάλμε. Πρέπει να επιστρέψουμε με τους τρεις βαθμούς από τη Σουηδία, δεν έχουμε άλλη επιλογή. Αντιλαμβανόμαστε ότι μπορούμε να προκριθούμε στην Ευρώπη και μπορούμε να ακολουθήσουμε τη φιλοσοφία που επιδείξαμε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, κάτι που πρέπει να έχεις σε μία τέτοια διοργάνωση. Έχουμε μία καλή ομάδα και μπορούμε να πάμε αρκετά μακριά, αλλά εμείς πρέπει να δείξουμε τη δέουσα προσοχή και συνέπεια, όπως κάναμε νωρίτερα με τη Ρόμα μέσα στη σεζόν».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση