GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Οι εξαγγελίες της κυβέρνησης μπάζουν από παντού"

Οι εξαγγελίες που έχει πάρει πάνω του ο ίδιος ο Πρωθυπουργός αποδεικνύονται «τρύπες στο νερό» αφού ακόμη και το σύστημα «Πληρώ...



Οι εξαγγελίες που έχει πάρει πάνω του ο ίδιος ο Πρωθυπουργός αποδεικνύονται «τρύπες στο νερό» αφού ακόμη και το σύστημα «Πληρώνουν Φ.Π.Α. μόνο εφ’ όσον το εισπράττουν». Η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων το έχει επικυρώσει στην πράξη».

Τα παραπάνω κατήγγειλε μιλώντας σε εκπροσώπους επιχειρηματιών ο Τομεάρχης Οικονομικών των ΑΝ.ΕΛ και πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Νίκος Νικολόπουλος αποκαλύπτοντας παράλληλα, ότι οι επιχειρήσεις που έχουν ενταχθεί σε αυτό δεν ξεπερνούν το 1%.

Ο Νίκος Νικολόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά τα εξής:

«Αξίζει να μπείτε στην ιστοσελίδα του κινήματος «ΥΠΕΡΒΑΣΗ» να διαβάσετε όσα εμείς ακούσαμε στα γραφεία του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος από πολυμελή ομάδα εκπροσώπων του κινήματος.

Επίσης, διατρέχοντας τις οικονομικές ιστοσελίδες, θα δείτε «ιδίοις όμασιν» το τι συμβαίνει. Συγκεκριμένα, λοιπόν αποκαλύπτοντας μια βαθιά και δυνατή σχέση με τους τύπους έγραψε στη σχετική απόφαση ότι απαιτούνται πρόσθετα βιβλία ( και κατ΄ επέκταση διοικητικό κόστος) για τις επιχειρήσεις που θα επιλέξουν να ενταχθούν στο σύστημα.

Και το καλύτερο: Απαιτούνται πρόσθετα βιβλία και για τις επιχειρήσεις που δεν θα ενταχθούν στο σύστημα αλλά θα κάνουν το λάθος να πάρουν ένα τιμολόγιο με επιχείρηση που έχει ενταχθεί. Και σε αυτή την περίπτωση απαιτείται πρόσθετο βιβλίο και ενημέρωση ανά τρίμηνο του ήδη γονατισμένου taxisnet.

Κατά τα άλλα απορούν στη Κυβέρνηση και στο Υπουργείο Οικονομικών γιατί μέχρι τώρα οι επιχειρήσεις που έχουν δηλώσει ένταξη στο σύστημα δεν ξεπερνούν ούτε το 1% του συνόλου των επιχειρήσεων».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση