GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ουρές στον Λευκό Πύργο για ένα πιάτο από το γιγάντιο μπριάμ

Η Ένωση Αρχιμαγείρων Θεσσαλονίκης ετοιμάζει γιγάντιο μπριάμ από στραβά καρότα, άσχημες πατάτες και κολοκυθάκια που δεν κατάφεραν ποτ...


Η Ένωση Αρχιμαγείρων Θεσσαλονίκης ετοιμάζει γιγάντιο μπριάμ από στραβά καρότα, άσχημες πατάτες και κολοκυθάκια που δεν κατάφεραν ποτέ να φτάσουν στα ράφια σούπερ μάρκετ. Λίγα λόγια για την πρωτοβουλία (Pics)
Η δράση εντάσσεται στο πλαίσιο του «Με-Νου για 5.000» που οργανώνει η διεθνής περιβαλλοντική οργάνωση Feedback, σε συνεργασία με το Μπορούμε, το WWF Ελλάς, το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, την Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014 και άλλους φορείς. Υπολογίζεται ότι το γεύμα θα επαρκέσει για 5.000 πολίτες οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να παραλάβουν δωρεάν ένα πιάτο μπριάμ, σαλάτα και φρουτοσαλάτα.
Σύμφωνα με εκτιμήσεις, περίπου το 30% της αγροτικής παραγωγής, εκατομμύρια τόνοι φρέσκων φρούτων και λαχανικών, μένουν ανεκμετάλλευτα στο χωράφι επειδή δεν πληρούν τις προδιαγραφές του χονδρεμπορίου σχετικά με την όψη του προϊόντος, εξαιτίας του υψηλού κόστους συγκομιδής σε σχέση με το προσδοκώμενο κέρδος ή επειδή απλώς περισσεύουν.
Πηγή: thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση