GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κοινωνική δράση για την "Κιβωτό του Κόσμου"

Διαβάστε τν ανακοίνωση: "Τα Χριστούγεννα είναι μέρες αγάπης και αλληλεγγύης... Η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Glob...



Διαβάστε τν ανακοίνωση:
"Τα Χριστούγεννα είναι μέρες αγάπης και αλληλεγγύης... Η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Global Association ενόψει των εορταστικών ημερών που πλησιάζουν θα ξεκινήσει, για λογαριασμό της «Κιβωτού του Κόσμου», συλλογή τροφίμων μακράς διάρκειας, προϊόντα καθαρισμού, προσωπικής υγιεινής, φάρμακα και λευκά είδη αλλά και προσφορά δωροεπιταγών από καταστήματα με είδη ρουχισμού ή supermarket, τα οποία θα διατεθούν στα παιδιά της Κιβωτού.

Η συλλογή θα πραγματοποιείται από 01/12/14 έως 12/12/14, 09:00-18:00 στο γραφείο της Global Association (Καραϊσκάκη 2, Νίκαια-Περιβολάκι, 2ος Όροφος)."

1 σχόλιο

  1. Εδώ μιλάμε για ελεημοσύνη. Μιλάμε για ανθρώπους οι οποίοι ήσαν νοικοκυραίοι, και ο στρατός κατοχής, οι ορδές των φασιστών, των πληρωμένων ψηφοφόρων των κομμάτων της βουλής, τούς έκλεψαν τα λεφτά τους, και τις δουλειές τους και πεινάνε τώρα. Εν αντιθέσει με τούς απατεώνες πού κυκλοφορούν ελεύθεροι και απολαμβάνουν τα κλεμμένα.Και συνεχίζει ο στρατός κατοχής να λαμβάνει μισθούς συντάξεις, δυσανάλογες προς τον μισθό του ανειδίκευτου εργάτη, που μόνο σε φασιστικά καθεστώτα συμβαίνει. Δυστυχώς με την χρηματοδότηση της ΕΕ.πού δεν θέλουν να εμπλακούν στις εσωτερικές διαμάχες αλλά είναι αναπόφευκτο, Εφόσον δίνει χρήματα μετά κλείνουν τα μάτια τους. Και στο εσωτερικό θερίζουν, αισχροκερδουν οι φασίστες. Σαν την Στρουθοκάμηλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση