GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνεχίζεται η κόντρα Ράμος και Μουρίνιο

Το γεγονός ότι δεν υπάρχει Ζοσέ Μουρίνιο γι” αυτόν, άφησε να εννοηθεί ο Σέρχιο Ράμος σε χθεσινές δηλώσεις του ως… αντίδραση μετά τα ...


Το γεγονός ότι δεν υπάρχει Ζοσέ Μουρίνιο γι” αυτόν, άφησε να εννοηθεί ο Σέρχιο Ράμος σε χθεσινές δηλώσεις του ως… αντίδραση μετά τα όσα είχε αναφέρει ο πορτογάλος τεχνικός για τον ίδιο.
Ο ισπανός αμυντικός δήλωσε ότι δεν είναι σωστό ο Φάμπρεγκας και ο Ντιέγκο Κόστα να φεύγουν από την εθνική Ισπανίας για λόγους τραυματισμού, αλλά να παίζουν με την Τσέλσι λίγες μέρες αργότερα. «Δεν νομίζω ότι πονάνε για να μην παίζουν με την εθνική», είχε τονίσει.
Ο Ζοσέ Μουρίνιο φυσικά, ο οποίος δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω, απάντησε στον Ράμος λέγοντας ότι «δεν είμαι γιατρός, αλλά δεν νομίζω ότι και ο Ράμος έχει κάποιο δίπλωμα ιατρικής».
Έτσι οι ισπανοί δημοσιογράφοι ρώτησαν για τις επίμαχες δηλώσεις με τον Ράμος να λέει ότι «Για τον Μουρίνιο; Δεν έχω κάτι να πω για τον πρόεδρο της Θέλτα».
Φυσικά ο αμυντικός της Ρεάλ, «έπαιξε» με τα ονόματα των δύο Μουρίνιο και έδωσε αυτήν την φοβερή απάντηση.
Έπειτα ο Ισπανός μίλησε και για την πορεία της Ρεάλ, όπως επίσης και για το ρεκόρ των 16 συνεχόμενων νικών που συνέχισε εχθές.
«Είναι μία ιστορική στιγμή, κάναμε ένα ρεκόρ πολύ σημαντικό και είναι μία μέρα που πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στον Αντσελότι και σε όλο το τεχνικό επιτελείο», είπε ο ισπανός αμυντικός και πρόσθεσε ότι «ξέρουμε ότι η έδρα της Μάλαγα είναι πάντα πολύ δύσκολη και οι οπαδοί της κάνουν ακόμα πιο δύσκολη την κατάσταση. Το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο και πηγαίνουμε σπίτι χαρούμενοι».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση