GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πώς εκθέτει (με το ...καλημέρα) τον νέο υπουργό Σκρέκα, με ερωτόλογα, η σύζυγός του

Από την Ζένια Πολυδώρου. Με μια ανάρτηση... αγάπης στο Facebook η σύζυγος του νέου υπουργού Ανάπτυξης, Κώστα Σκρέκα, εκφράζει τη βεβαι...

Από την Ζένια Πολυδώρου.

Με μια ανάρτηση... αγάπης στο Facebook η σύζυγος του νέου υπουργού Ανάπτυξης, Κώστα Σκρέκα, εκφράζει τη βεβαιότητά της για την επιτυχία στο έργο του αγαπημένου της.
Όπως γράφει το trikalavoice, αναφέρει χαρακτηριστικά η Ειρήνη Καραγκούνη, για τον καλό της: «Θέλω δημόσια να εκφράσω πόσο πολύ περήφανη και συγκινημένη είμαι! Αγαπημένε μου, καλή επιτυχία στο σημαντικό αλλά και δύσκολο έργο σου που είμαι σίγουρη ότι με την ευλογία και τη χάρη του Θεού, τη δύναμη του κόσμου αλλά και τις ποικίλες ικανότητες και γνώσεις σου θα καταφέρεις να φέρεις εις πέρας...!!!».
Βέβαια, το μόνο που καταφέρνει η σύζυγος του νέου υπουργού είναι να τον εκθέτει. Οχι τόσο διότι του δίνει δημοσίως μελιστάλαχτες ευχές που θα μπορούσε να τις δώσει ιδιωτικά (στο σπίτι), αλλά διότι δείχνει πόσο ξεκομμένη είναι από την σκληρή κοινωνική πραγματικότητα με αυτά που γράφει. Ο κόσμος υποφέρει, κι αυτή γράφει "πόσο πολύ περήφανη και συγκινημένη" είναι που ο "αγαπημένος" της πήρε υπουργικό θώκο!!!

2 σχόλια

  1. Γαμάει τουλάχιστον καλά κυρά μου; Τα άλλα τα ξέρουμε· μια ακόμα μαριονέτα στο βρακί της Αγγέλως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. H KAYMENH H KOKKINOY TI NA ΠEI ME TON AΓΡΑΜΜΑΤΟ....Ο ΘΩΜΑΙΔΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΗΣ ΜΑΘΑΝΕ ΤΟ ΠΙΣΩΨΩΛΟΚΩΛΟΝ ΤΑΠΑΙΡΝΕ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.....το κατερινακι δωστηs κονδυλοφορο να τον κανει να σταζει! ! ! ! ! ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση