GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επαφές Παναθηναϊκού με Μαλανγκού

Κάθε άλλο μόνο… φιλολογικό είναι το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Μάι Μαλανγκού... Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν οι Σο...



Κάθε άλλο μόνο… φιλολογικό είναι το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Μάι Μαλανγκού...

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν οι Σουηδοί οι πράσινοι έχουν επαφές με τον νοτιοαφρικανό μέσο της Γκέτεμποργκ χωρίς ωστόσο να αναφέρουν σε ποιο στάδιο είναι αυτές.

Είναι δεδομένο ότι ο Παναθηναϊκός θέλει να αποκτήσει έναν μέσο και ένας από τους που έχουν προταθεί είναι και ο Μαλανγκού.

Ο 25χρονος νοτιοαφρικανός αγωνίζεται ως 8αρι και τον Δεκέμβριο λήγει το συμβόλαιό του με τη Γκέτεμποργκ κάτι που σημαίνει πως ο Παναθηναϊκος μπορεί να τον αποκτήσει χωρίς να καταβάλει χρήματα στην ομάδα του.

Φυσικά οι πράσινοι αναζητούν και άλλους παίκτες για να ενισχύσουν το ρόστερ τους. Έτσι δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να υπάρχει άλλη μια επιστροφή μετά από εκείνη του Νίνη.

Πρόκειται για τον Μαυρία. Δεν έχει βρει χρόνο συμμετοχής ούτε φέτος στη Σάντερλαντ και δεν μπορεί να αποδεχθεί μια ενδεχόμενη πρόταση δανεισμού του μέχρι το καλοκαίρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση