GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για νέο «άθλο» ετοιμάζεται Τρικαλινός γιατρός

Εναν ακόμη «άθλο» ετοιμάζεται να κάνει ο Τρικαλινός γιατρός Γιώργος Τσιάνος. Ο υπεραθλητής αυτή τη φορά θα συμμετέχει σε ένανα από ...


Εναν ακόμη «άθλο» ετοιμάζεται να κάνει ο Τρικαλινός γιατρός Γιώργος Τσιάνος. Ο υπεραθλητής αυτή τη φορά θα συμμετέχει σε ένανα από τους πιο απαιτητικούς υπερμαραθώνιους στον πλανήτη.
Ο κ. Τσιάνος θα συμμετέχει στο Marathon de Sables στην έρημο Σαχάρα, μαραθώνιος που έχει χαρακτηριστεί από το Discovery Channel ως o σκληρότερος αγώνας δρόμου στη γη.
Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Απρίλιο
Όπως διαβάζουμε στην «Ενημέρωση» ο γιατρός που άσκησε την πρακτική του στη Νότια Αφρική σε μια από τις πιο εξαθλιωμένες περιοχές ολόκληρου του πλανήτη όπου «θερίζει» το AIDS, η ελονοσία και η φυματίωση («η εμπειρία μου εκεί με ταπείνωσε ως άνθρωπο και ως γιατρό, γιατί έζησα τον θάνατο ως ένα καθημερινό συμβάν» αναφέρει χαρακτηριστικά) έχει διασχίσει τη Μάγχη και σκαρφαλώσει στο Έβερεστ από τη βόρεια και επικίνδυνη διαδρομή του Θιβέτ.
Δεν σταμάτησε όμως μόνο εκεί. Μετά από χρόνια προετοιμασίας, ο επόμενος «άθλος» ήρθε το 2011 όταν αποφάσισε να κολυμπήσει, χωρίς σταθμούς, από το νοτιότερο σημείο της Πελοποννήσου ως τις ακτές της Κρήτης, απόσταση 101 χιλιομέτρων.
Μέσα από το νέο πρότζεκτ Ice-Water-Fire θα γίνει ο πρώτος άνθρωπος στην παγκόσμια ιστορία που θα έχει ολοκληρώσει τρεις από τις πιο απαιτητικές αθλητικές προκλήσεις του κόσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση