GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με κόσμο ο Άρης κόντρα στον ΠΑΟΚ

Ο Άρης θα έχει τους οπαδούς του στο πλευρό του στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ το οποίο είχε διακοπεί λίγο πριν το τέλος του πρώτου του ημι...


Ο Άρης θα έχει τους οπαδούς του στο πλευρό του στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ το οποίο είχε διακοπεί λίγο πριν το τέλος του πρώτου του ημιχρόνου.
Αυτό αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης στην οποία επισημαίνεται ότι η ομάδα έχει εκτίσει την ποινή του αποκλεισμού της έδρας της.
Ο πρόεδρος του Άρη σε γραπτή του δήλωση στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ χαρακτήρισε την απόφαση του ΑΣΕΑΔ ως «μεγάλη δικαίωση».
«Είναι μία μεγάλη δικαίωση για την ομάδα μας. Δικαιώθηκε ένας αγώνας που ξεκίνησε εδώ και 40 μέρες και αφορούσε στη συνέχιση του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, αλλά και τη μείωση των ποινών που μας επιβλήθηκαν», τόνισε ο Λευτέρης Αρβανίτης και συνέχισε:
«Είμαστε χαρούμενοι που ο αγώνας θα τελειώσει μέσα στο παρκέ, όπως θα έπρεπε να είχε γίνει στις 18 Οκτωβρίου. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας ενωμένοι και δυνατοί για την επίτευξη των στόχων μας.
Θέλω να ευχαριστήσω το νομικό Χρήστο Γρόλλιο για την τιτάνια προσπάθεια που έκανε για να δικαιωθεί ο ΑΡΗΣ αλλά και τον νομικό Χρήστο Γιαννόπουλο για τη συμβολή του στην αίσια έκβαση της υπόθεσης».
Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση