GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διαβάστε πώς έχασε τη ζωή της η άτυχη Αριστέα Λιάπη στη γέφυρα του ποταμού Κβάι

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες του τραγικού θανάτου της διπλωματικής υπαλλήλου Αριστέας Λιάπη στην Ταϋλάνδη. Όπως πληροφορείται το , ...


Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες του τραγικού θανάτου της διπλωματικής υπαλλήλου Αριστέας Λιάπη στην Ταϋλάνδη.
Όπως πληροφορείται το , έπειτα από επικοινωνία με υπάλληλο της ελληνικής πρεσβείας στην Μπανγκόκ και συνεργάτη της άτυχης γυναίκας, το ατύχημα στη γέφυρα του ποταμού Κβάι σημειώθηκε περί τις 7.30 το πρωί (ώρα Ελλάδος).
Η Αριστέα Λιάπη ταξίδευε με το σύζυγό της, Αντρέα, την κόρη της και τον αρραβωνιαστικό της κόρης της με το τρένο.
Περνώντας από τον ποταμό Κβάι, το τρένο έκανε στάση και οι περισσότεροι εκ των επιβατών-τουριστών πίστεψαν ότι αυτό έγινε, για να έχουν την ευκαιρία να τραβήξουν φωτογραφίες του υπέροχου τοπίου.
Το ίδιο νόμισε και η άτυχη Αριστέα, η οποία επιχείρησε να κατέβει από την αμαξοστοιχία. Την ώρα εκείνη, όμως, για κακή της τύχη, ο σιδηρόδρομος ξεκίνησε ξανά και παρέσυρε την Ελληνίδα, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της.
Η άτυχη γυναίκα πέθανε μπροστά στα μάτια της κόρης της, Κωνσταντίνας, ενώ η τοπική αστυνομία διεξάγει έρευνες για τις συνθήκες του δυστυχήματος και συλλέγει καταθέσεις.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση