GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κλέβουν ό,τι βρουν μπροστά τους στην Ηλεία!

Αντιμέτωπη με ένα μπαράζ κλοπών και διαρρήξεων βρέθηκαν για μια ακόμη νύχτα οι αστυνομικές υπηρεσίες της Ηλείας, με τους δράστες...

Αντιμέτωπη με ένα μπαράζ κλοπών και διαρρήξεων βρέθηκαν για μια ακόμη νύχτα οι αστυνομικές υπηρεσίες της Ηλείας, με τους δράστες να εισβάλουν σε σπίτια και αγροκτήματα και να αρπάζουν όχι μόνο τιμαλφή αλλά κυριολεκτικά ό,τι βρίσκουν μπροστά τους!

Στον Άγιο Δημήτριο Αμαλιάδας, άγνωστοι παραβίασαν την μπαλκονόπορτα ενός σπιτιού του οποίου οι ιδιοκτήτες έλειπαν στις δουλειές τους και αναστάτωσαν όλα τα δωμάτια. Στο τέλος, βρήκαν κρυμμένα στη ντουλάπα τα αξίας 1.000 ευρώ χρυσαφικά του ιδιοκτήτη, τα οποία έκλεψαν και εξαφανίστηκαν.

Στην περιοχή του Σκουροχωρίου, έδρασαν «κυνηγοί» μετάλλων που ξήλωσαν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί 30 σιδερένιους πασσάλους συνολικής αξίας 300 ευρώ από την περίφραξη του αγροκτήματος ενός 46χρονου και έφυγαν αθέατοι.

Τέλος, στο Τραγανό, ένας 35χρονος αγρότης κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι δύο νεαροί τσιγγάνοι ηλικίας περίπου 25 με 30 χρόνων εισέβαλαν στο αγρόκτημά του και άρπαξαν από μέσα διάφορα πλαστικά βαρέλια, δοχεία και κάδους!

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση