GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο "Λευκός Οίκος'' της Πρώτης Κυρίας στο Μεξικό προκαλεί αντιδράσεις...

Εξηγήσεις για τον «Λευκό Οίκο» της συζύγου του Angelica Rivera δίνει ο Πρόεδρος του Μεξικού Pena Nietο λόγω των αντιδράσεων που έχουν προ...

Εξηγήσεις για τον «Λευκό Οίκο» της συζύγου του Angelica Rivera δίνει ο Πρόεδρος του Μεξικού Pena Nietο λόγω των αντιδράσεων που έχουν προκληθεί.
Η Angelica Rivera, πριν... παντρευτεί τον Pena Nieto κατά τα τέλη του 2010, ήταν διάσημη ηθοποιός της τηλεόρασης και αγόρασε την συγκεκριμένη έπαυλη την οποία τώρα πολλοί αποκαλούν «Λευκό Οίκο» λόγω του λευκού χρώματός της. Αυτή βρίσκεται στην περιοχή Las Lomas Chapultepec μια από τις ακριβότερες της πόλης του Μεξικού.
Η Πρώτη Κυρία του Μεξικού την απέκτησε από την εταιρεία Ingeniera Inmobiliaria del Centro του ομίλου Higa Group που έχει κατασκευάσει 58 δρόμους στο Μεξικό. Μάλιστα, ο όμιλος Higa Group μέσω κοινοπραξίας είχε αναλάβει ένα έργο για ταχεία επιβατική αμαξοστοιχία στο Μεξικό αξίας 3.75 εκατομμυρίων δολλαρίων. Ο διαγωνισμός, όμως, για το παραπάνω έργο ανακλήθηκε τελικά λόγω της κριτικής που δέχθηκε η κυβέρνηση για την υποτιθέμενη εύνοια της προς τις τοπικές εταιρείες.
Όλα αυτά βλέπουν το φως της δημοσιότητας σε μία δύσκολη περίοδο για τον Πρόεδρο Pena Nieto, καθώς το Μεξικό βιώνει την χειρότερη κρίση των τελευταίων χρόνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση