GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φωτογραφίες από την πρωινή διάσωση από Λιμενικό και Πυροσβεστική στη Λήμνο

Δείτε φωτογραφίες και διαβάστε την ανακοίνωση: "Σήμερα 18 Νοεμβρίου και ώρα 07:10 ζητήθηκε από το Λιμεναρχείο Μύρινας η συ...



Δείτε φωτογραφίες και διαβάστε την ανακοίνωση: "Σήμερα 18 Νοεμβρίου και ώρα 07:10 ζητήθηκε από το Λιμεναρχείο Μύρινας η συνδρομή της Υπηρεσίας μας στη διάσωση ατόμου που είχε πέσει σε απόκρημνο σημείο στο ακρωτήριο «Τηγάνι» (θέση Αγία Παρασκευή) της κτηματικής περιφέρειας Τ.Κ. Πλατέως του Δήμου Λήμνου.

Για τη διάσωση κινητοποιήθηκε ειδικό διασωστικό όχημα της Υπηρεσίας μας με πέντε (5) άτομα. Με χρήση κατάλληλου διασωστικού εξοπλισμού (ειδικό φορείο, ορειβατικά σχοινιά, συρματόσχοινο εργάτη οχήματος κ.α) ειδικά εκπαιδευμένοι άντρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μύρινας κατάφεραν να ανασύρουν από τον γκρεμό έναν 30χρονο αλλοδαπό και να τον παραδώσουν στο ΕΚΑΒ για μεταφορά στο Γενικό Νοσοκομείο Λήμνου.
Λόγω τον εκτεταμένων βροχοπτώσεων που παρατηρείται το τελευταίο διάστημα και της αποσύνθεσης των εδαφών συνέπεια αυτών, η Υπηρεσία μας εφιστά την προσοχή των συμπολιτών μας που κινούνται πλησίον σε απόκρημνα σημεία όπου το παραπάνω φαινόμενο είναι πιο έντονο, ώστε να αποφεύγονται παρόμοια συμβάντα."

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση