GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Με ένταση στην άμυνα»

Το να μπει η ομάδα στη φιλοσοφία του νέου προπονητή, διατηρώντας παράλληλα την αποτελεσματικότητά της έθεσε ως στόχο ο Μπράιαν...

Το να μπει η ομάδα στη φιλοσοφία του νέου προπονητή, διατηρώντας παράλληλα την αποτελεσματικότητά της έθεσε ως στόχο ο Μπράιαντ Ντάνστον, μιλώντας πριν τη τελευταία προπόνηση πριν τον αγώνα με τη Γαλατασαράι για την Ευρωλίγκα.

«Η αλήθεια είναι πως ακόμα μαθαίνουμε τη φιλοσοφία του νέου μας προπονητή και προσπαθούμε να παίξουμε με τον τρόπο που θέλει. Πάμε όμως αρκετά καλά, εστιάζουμε πολύ στην άμυνα όπου έχουμε βελτιωθεί. Μου αρέσει πολύ που παίζουμε με αυτή την ένταση στην άμυνα. Είναι πολύ σημαντικό και για την επιθετική λειτουργία της ομάδας να παίζουμε αποτελεσματικά στην άμυνα. Κάνει το παιχνίδι πολύ πιο εύκολο για εμάς», τόνισε αρχικά ο Αμερικανός σέντερ και συνέχισε μιλώντας για:

-τον Γιάννη Σφαιρόπουλο:

«Από τη πρώτη στιγμή που μπαίνει στα αποδυτήρια, μας επισημαίνει πως όλα ξεκινούν από την άμυνα, οπότε και εμείς τα δίνουμε όλα για να ακολουθήσουμε τις οδηγίες του».

-το ματς με τη Γαλατασαράι:

«Σίγουρα θέλουμε τη νίκη, θα είναι πολύ καλό να διατηρήσουμε το απόλυτο στην Ευρωλίγκα, αλλά αυτή τη στιγμή, είναι πιο σημαντικό να παίξουμε το μπάσκετ που θέλει ο προπονητής και αν αφομοιώσουμε τη φιλοσοφία του».

Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση