GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πανζουρλισμός στην Ξάνθη για μια σακούλα φρούτα

Ατελείωτες ουρές σχηματίστηκαν στη δωρεάν διανομή φρούτων σε οικογένειες πολύτεκνων και τρίτεκνων, στην Ξάνθη (vid+pics) Δεκάδ...


Ατελείωτες ουρές σχηματίστηκαν στη δωρεάν διανομή φρούτων σε οικογένειες πολύτεκνων και τρίτεκνων, στην Ξάνθη (vid+pics)

Δεκάδες μέλη των προαναφερόμενων συλλόγων είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς έξω από τις αποθήκες της ΕΑΣ Ξάνθης και περίμεναν υπομονετική να αρχίσει η διανομή πορτοκαλιών και ακτινιδίων, τα οποία δίνονταν είτε μέσα σε σακούλες είτε σε τελάρα.
Σύμφωνα μάλιστα με τον πρόεδρο του συλλόγου πολυτέκνων Ξάνθης, Δημήτρη Χατζηγεωργίου, "είχε προγραμματιστεί διανομή ροδάκινων και χυμών, τα οποία ωστόσο αν και είχα έρθει σε επαφή με τους παραγωγούς δεν μπόρεσα να φέρω στην Ξάνθη γιατί δεν υπήρχε χώρος να τα αποθηκεύσω".
Πιο συγκεκριμένα, δεν κατέστη εφικτό να βρεθούν τα κλειδιά της αποθήκης που ανήκει στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών και έχει παραχωρηθεί στον σύλλογο, με αποτέλεσμα να μην γίνει ποτέ η συγκεκριμένη διανομή και δεκάδες τόνοι φρούτων να μην φτάσουν ποτέ στους δικαιούχους.
Πληροφορίες από thrakitoday.com
Πηγή: www.news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση