GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για τα προβλήματα του δικηγορικού κόσμου ενημερώθηκε ο Αλ. Τσίπρας

Συνάντηση με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Τσίπρα είχε σήμερα στα γραφεία του κόμματος, ο πρόεδρος της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλό...


Συνάντηση με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Τσίπρα είχε σήμερα στα γραφεία του κόμματος, ο πρόεδρος της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, Βασ. Αλεξανδρής.
Στη συνάντηση, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΣΑ, ο κ. Αλεξανδρής ενημέρωσε αναλυτικά τον κ. Τσίπρα για επιχειρούμενες τροποποιήσεις του νομοσχεδίου του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας και τους λόγους για τους οποίους αντιδρά το δικηγορικό Σώμα και σύσσωμος ο δικαστικός και νομικός κόσμος της χώρας.
Επίσης, ο κ. Αλεξανδρής εξήγησε ότι οι ρυθμίσεις που προωθεί το υπουργείο Δικαιοσύνης, πλήττουν κυρίως τη κοινωνία και τους πολίτες.
Τέλος, ο πρόεδρος της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας, ενημέρωσε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και για τα άλλα φλέγοντα προβλήματα που απασχολούν τους δικηγόρους (ασφαλιστικό, φορολογικό, κ.ά.).
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση