GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συλλήψεις για διακίνηση ηρωίνης και ναρκωτικών χαπιών

Απέδωσαν καρπούς οι στοχευμένοι έλεγχοι της Δίωξης Ναρκωτικών στην Ήπειρο, όπου συνελήφθησαν δύο Έλληνες που διακινούσαν σημαντικές ...


Απέδωσαν καρπούς οι στοχευμένοι έλεγχοι της Δίωξης Ναρκωτικών στην Ήπειρο, όπου συνελήφθησαν δύο Έλληνες που διακινούσαν σημαντικές ποσότητες ηρωίνης και ναρκωτικών χαπιών σε χρήστες στην Άρτα και τα Ιωάννινα.
Στην πρώτη περίπτωση, συνελήφθη στην Άρτα ένας 35χρονος όταν έγιναν έρευνες στο σπίτι του και οι αστυνομικοί εντόπισαν συσκευασίες με 27,14 γραμμάρια ηρωίνης, εννέα ναρκωτικά χάπια για τα οποία δεν διέθετε ιατρική συνταγή, μία επαναληπτική καραμπίνα χωρίς άδεια κατοχής, 40 ευρώ, δύο κινητά και μία κάρτα κινητής τηλεφωνίας.
Στη δεύτερη περίπτωση, συνελήφθη στα Ιωάννινα από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών ένας 33χρονος που είχε στο σπίτι του 9,4 γραμμάρια ηρωίνης και 354 ναρκωτικά χάπια χωρίς την απαιτούμενη συνταγή. Και οι δυο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους εισαγγελείς Πλημμελειοδικών Άρτας και Ιωαννίνων.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση