GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προετοιμάζεται τριμερής συνεργασία Κύπρου, Ελλάδας, Ισραήλ

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι προετοιμασίες για μια τριμερή συνεργασία Κύπρου, Ελλάδας, Ισραήλ, μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της τριμ...



Σε εξέλιξη βρίσκονται οι προετοιμασίες για μια τριμερή συνεργασία Κύπρου, Ελλάδας, Ισραήλ, μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της τριμερούς Αιγύπτου, Ελλάδας, Κύπρου.

Ο κύπριος κυβερνητικός εκπρόσωπος, Νίκος Χριστοδουλίδης, επιβεβαίωσε δημοσίευμα της εφημερίδας «Καθημερινή» της Κύπρου, τονίζοντας ότι το εγχείρημα για τριμερή και με το Ισραήλ «βρίσκεται σε αρχικό στάδιο κι όταν υπάρξει κάτι πιο συγκεκριμένο θα ανακοινωθεί».

Ο κ. Χριστοδουλίδης ανέφερε ότι «η τριμερής Σύνοδος στο Κάιρο δεν περιορίζεται στις τρεις χώρες, αλλά ανοίγει το δρόμο και σε άλλα κράτη της περιοχής να συνεργαστούν και να συμμετάσχουν είτε εξ ολοκλήρου είτε σε επιμέρους τομείς».

Αυτή τη στιγμή, είπε, εκείνο που έχουμε ενώπιον μας είναι η επίσκεψη του προέδρου Αναστασιάδη στο Ισραήλ, στις 2 Δεκεμβρίου, ενώ πολύ σύντομα ο πρόεδρος της Αιγύπτου θα επισκεφθεί την Κύπρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση