GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η σέξυ Θεσσαλονικιά που ξεμωραίνει την πολιτική ηγεσία...

Σε εφιάλτη για τον Σαμαρά εξελίσσεται μια τριαντάρα Θεσσαλονικιά που σαν “killer” μεσόκοπων παντρεμένων πολιτικών με εξουσία, καταλαμβάνε...

Σε εφιάλτη για τον Σαμαρά εξελίσσεται μια τριαντάρα Θεσσαλονικιά που σαν “killer” μεσόκοπων παντρεμένων πολιτικών με εξουσία, καταλαμβάνει διαρκώς ωφέλιμο χώρο και χρόνο στις ζωές τους. Παλαιότερα είχε εκδιωχθεί από μεγάλο τηλεοπτικό κανάλι μιας και είχε ξετρελάνει το αφεντικό της, 60χρονο πασίγνωστο των media.
Στην παρούσα φάση έχει εγκατασταθεί σε γραφείου κορυφαίου παντρεμένου υπουργού, ο οποίος έχει παραφρονήσει και έχει ξεχάσει για ποιο λόγο βρέθηκε στο υπουργείο, στην πολιτική και τη ζωή γενικότερα.
Ο επαγγελματισμός της εν λόγω νεαρής είναι τέτοιος που δεν κοιτά κόμματα. ΝΔ και ΠΑΣΟΚ τα χειρίζεται το ίδιο και η συγκυβέρνηση της έρχεται σαν εφαρμοστό .. κουτί.. ή καλύτερα .. εσώρουχο.
Λέγεται πως ανώτερος πολιτικός θεσμικός άρχοντας, την έκανε πάσα στον εν ενεργεία υπουργό. Κι ας είναι από διαφορετικά κόμματα, σε αυτά τα θέματα δεν υπάρχουν διαφορές. Aλλωστε η συγκυβέρνηση είναι για όλα!
Παρουσιάζεται καθημερινά με ανοικτό μπούστο και καυτά μίνι και κλειδώνεται με το θύμα της υπουργό για ώρες στο απολαυστικό και άνετο γραφείο του και οι δυο τους κάνουν ολόκληρο το υπουργείο να απορεί με τις διαρκείς και απανωτές συσκέψεις τους.
Κι όταν δεν συσκέπτονται, εφευρίσκουν αφορμές για κοινά ταξίδια με τα λεφτά των κορόιδων Ελλήνων φυσικά...
Η «Διαύγεια» έχει μπουκώσει από τις μετακινήσεις του υπουργού μετά της ερωμένης του..
Κι άλλοι μεσόκοποι υπουργοί που έχουν μάθει τα καμώματά της και το ταλέντο της, έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον να τη γνωρίσουν.. Ακόμη και από το ΣΥΡΙΖΑ που τώρα πια βλέπει εξουσία. Ο λόγος στον Σαμαρά..
TΣ.Τ.

2 σχόλια

  1. Εκλογές ΚΥΣΠΕ/ΚΥΣΔΕ ( νηπιαγωγοί, δάσκαλοι, καθηγητές ), Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014 από τις 10 πμ. μέχρι τις 17:00 μμ.

    Ψηφοδέλτια Χριστιανικής Εναλλακτικής Κίνησης Εκπαιδευτικών

    Συνδυασμός ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ - Παιδεία για τον άνθρωπο και όχι για το σύστημα:
    Ανανιάδης Παναγιώτης του Ζαχαρία Αποστολίδης Πρόδρομος του Σωφρονίου Βαχαβιώλος Δημήτριος του Θεοδώρου Βόλνα Ευαγγελία του Νικολάου Γιαννέλος Αθανάσιος του Σπυρίδωνα Δαπέργολας Νεκτάριος του Δημητρίου Δασκαλάκης Μάρκος του Βασιλείου Καπετανάκης Γεώργιος του Δημητρίου Καρακολίδης Παναγιώτης του Αντωνίου Κουσινίδης Χαρίλαος (Χάρης) του Βασιλείου Μελισσίδης Ιωάννης του Κωνσταντίνου Μηλίγγος Χρήστος του Αποστόλου Μοράτος Ανδρέας του Ευαγγέλου Μουστάκας Πέτρος του Βασιλείου Παπαδόπουλος Γεώργιος του Γρηγορίου
    ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ( Χ.Ε.Κ. - Π.Ε. )
    Διδασκάλου Κωνσταντίνος του Δημητρίου Μπενάκα Σταυρούλα του Κωνσταντίνου Πάγκαλος Αθανάσιος του Παναγιώτη Παναγάκης Αντώνιος του Ιωάννη Σερέτης Παναγιώτης του Γεωργίου Τασιόπουλος Γεώργιος του Παναγιώτη Τσιτσιμπής Γεώργιος του Ηλία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για την κυρία Καραγκούνη δίπλα:
    Γαμάει τουλάχιστον καλά κυρά μου; Τα άλλα τα ξέρουμε· μια ακόμα μαριονέτα στο βρακί της Αγγέλως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση