GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επέστρεψαν Μπεργκ και Σίλντενφελντ

Στις προπονήσεις επέστρεψαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, μία ημέρα μετά το ρεπό που είχαν πάρει από τον Γιάννη Αναστασ...


Στις προπονήσεις επέστρεψαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, μία ημέρα μετά το ρεπό που είχαν πάρει από τον Γιάννη Αναστασίου.
Στα ευχάριστα για τον Έλληνα τεχνικό ήταν η επιστροφή του Μάρκους Μπεργκ και του Γκόρντον Σίλντενφελντ, οι οποίοι ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με την εθνική Σουηδίας και Κροατίας, αντίστοιχα.
Από εκεί και πέρα, στο «απουσιολόγιο» παραμένουν οι Καρέλης, Ντίνας, Πράνιτς και Μπερίσα που έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες. Από την πλευρά του, ο Ζέκα έκανε ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Ατζαγκούν συνέχισε τη θεραπεία του.
Οι παίκτες του «τριφυλλιού» έκαναν αρχικά ζέσταμα, στη συνέχεια επιδόθηκαν σε άσκηση πέντε εναντίον δυο, ακολούθως πάσες και τέλος ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας.
Αύριο οι «πράσινοι» έχουν διπλή προπόνηση: στις 10:30 το πρωί και στις 4:30 το μεσημέρι.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση