GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανήλικοι προσπάθησαν να σπάσουν μπλόκο αστυνομικών με κλεμμένο αυτοκίνητο

Είχαν παρελθόν στην παρανομία, παρά τη μικρή τους ηλικία, αλλά φαίνεται και ότι επηρεάστηκαν από τα… βιντεοπαιχνίδια οι τέσσερις πιτ...


Είχαν παρελθόν στην παρανομία, παρά τη μικρή τους ηλικία, αλλά φαίνεται και ότι επηρεάστηκαν από τα… βιντεοπαιχνίδια οι τέσσερις πιτσιρικάδες που έκλεψαν ένα αυτοκίνητο στον Έβρο! Όταν προσπάθησαν να τους σταματήσουν οι αστυνομικοί, πάτησαν γκάζι και προσπάθησαν να σπάσουν το μπλόκο!
Λίγη ώρα μετά την κλοπή του Ι.Χ. αυτοκινήτου από το Διδυμότειχο, άνδρες του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης το εντόπισαν να κινείται στην εθνική οδό Διδυμοτείχου – Αλεξανδρούπολης και του έκαναν σήμα να σταματήσει. Όμως, ο οδηγός του ανέπτυξε ταχύτητα και ξεκίνησε καταδίωξη, ενώ κλήθηκαν ενισχύσεις από άλλες υπηρεσίες της Αστυνομίας!
Τελικά, οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το κλεμμένο αυτοκίνητο στον κόμβο Λουτρών και να περάσουν χειροπέδες στους τέσσερις επιβάτες του, δυο από τους οποίους είναι 15 χρόνων και οι άλλοι δυο μόλις 14! Όλοι, όμως, έχουν απασχολήσει στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές. Έτσι, παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας που τους άσκησε μια ακόμη δίωξη για κλοπή, ενώ το αυτοκίνητο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση