GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι κουβέντιασαν Βενιζέλος - Σημίτης...

Εγινε σήμερα  η συνάντηση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου, με τον πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Ση...

Εγινε σήμερα  η συνάντηση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου, με τον πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Σημίτη.
Εξερχόμενος από το γραφείο του κ. Σημίτη στη Βουλή, όπου πραγματοποιήθηκε η συνάντηση που διήρκησε μία ώρα, σε σύντομη συνομιλία του με δημοσιογράφους ο κ. Βενιζέλος ανέφερε ότι ήταν μια καλή και ουσιαστική συζήτηση για όλα τα θέματα, τη διαπραγμάτευση με τους εταίρους, την οικονομία, τα διεθνή θέματα αλλά και το πως βλέπει ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τις εξελίξεις στο κόμμα.
"Είχαμε μία πολύ ουσιαστική και σε βάθος συζήτηση με ανταλλαγή απόψεων, τόσο για την διαπραγμάτευση με την τρόικα και τους εταίρους για την ολοκλήρωση του τρέχοντος προγράμματος και τη διαμόρφωση του νέου πλαισίου, όσο και για τις ανοικτές διεθνείς κρίσεις και ιδίως για το Κυπριακό και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις. Προφανώς, μιλήσαμε και για την εσωτερική πολιτική κατάσταση όπου το μείζον ζήτημα είναι η σταθερότητα του τόπου και η διαμόρφωση της ευρύτερης δυνατής συναίνεσης γύρω από το νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Είχα επίσης την ευκαιρία να ενημερώσω τον κ. Σημίτη για την πορεία προς το συνέδριο της Δημοκρατικής Παράταξης, κορμός της οποίας είναι φυσικά το ΠΑΣΟΚ", είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βενιζέλος.
Τα κύρια θέματα της πολιτικής επικαιρότητας και ιδίως τις μελλοντικές εξελίξεις στην οικονομία και τις σχέσεις της Ελλάδας με τις γειτονικές της χώρες, συζήτησαν κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχαν ο Κώστας Σημίτης και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος, σύμφωνα με δελτίο Τύπου του πολιτικού γραφείου του πρώην πρωθυπουργού.
Επίσης, όπως αναφέρεται στο δελτίο, «όσον αφορά τη συνεργασία των δυνάμεων της Κεντροαριστεράς, συμφώνησαν ότι η Δημοκρατική Παράταξη αποτελεί ένα σημαντικό βήμα». Επιπλέον, ο κ. Σημίτης «επισήμανε την ανάγκη να συνεχιστεί εντατικά η προσπάθεια συνεργασίας με όλες τις κινήσεις και τα πρόσωπα που θα μπορούσαν να συμβάλουν στη δημιουργία του αναγκαίου ισχυρού πόλου για την πολιτική σταθερότητα και το μέλλον της χώρας».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση