GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Η Μπαρτσελόνα είναι η απόλυτη εμπειρία»

Ο Λουίς Σουάρες περιέγραψε το διάστημα που αγωνίζεται με την Μπαρτσελόνα ως την απόλυτη εμπειρία και δυσκολεύεται να πιστέψει πως εί...


Ο Λουίς Σουάρες περιέγραψε το διάστημα που αγωνίζεται με την Μπαρτσελόνα ως την απόλυτη εμπειρία και δυσκολεύεται να πιστέψει πως είναι στέλεχος της καταλανικής ομάδας: «Όταν ήμουν μικρός και ταξίδεψα στη Βαρκελώνη, κοιτούσα στα καταστήματα με προϊόντα της ομάδας και τώρα δεν το πιστεύω. Δεν μοιάζει με πραγματικότητα».
Η δημόσια διαπόμπευσή του από τον αγγλικό τύπο για τις διάφορες περιπέτειες του στη Λίβερπουλ και την απόφαση του να κάνει την επέμβαση στο γόνατο πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο στη Βραζιλία ενόχλησε ιδιαίτερα τον Ουρουγουανό επιθετικό και επομένως χάρηκε ακόμα περισσότερο με τα τέρματα κόντρα στα «Λιοντάρια».
«Τα δυο γκολ που έβαλα απέναντι στην Αγγλία ήταν τα πιο διασκεδαστικά της καριέρας μου. Γέλασαν μαζί μου όταν έκανα την εγχείρηση(πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο) και είπα “θα κάνω αποθεραπεία αλλά… αργά”. Έκλαψα με χαρά γι’ αυτό και για την οικογένειά μου».
Ο 27χρονος επιθετικός σημείωσε 31 γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ με τα χρώματα της Λίβερπουλ πέρυσι και παραδέχεται πως η παράλειψη του από τη λίστα για το βραβείο της FIFA για τον παίκτη της χρονιάς τον πείραξε λιγάκι. «Καταλαβαίνω πως το βραβείο δίνεται στον ποδοσφαιριστή λόγω της απόδοσής του και της συμπεριφοράς του. Αλλά δεν είναι ξεκάθαρο αν αυτό κρίνεται μεταξύ Ιουνίου και Ιουλίου ή μεταξύ Ιανουαρίου και Δεκεμβρίου.Το βρίσκω ενδιαφέρον, αλλά δεν θα χάσω και τον ύπνο μου».
Ο Ουρουγουανός άσος μεταπήδησε από τη Λίβερπουλ στην Μπαρτσελόνα το περασμένο καλοκαίρι έναντι 88 εκατ. ευρώ και έχει μόλις τρεις συμμετοχές ως τώρα στην Πριμέρα Ντιβιζιόν εξαιτίας της τιμωρίας από την FIFA για την δαγκωματιά στον Τζόρτζιο Κιελίνι στο Παγκόσμιο Κύπελλο, η οποία θα τον αφήσει μακριά από τις υποχρεώσεις με τη «Σελέστε» μέχρι και το τέλος του Κόπα Αμέρικα.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση