GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τινάζει την μπάνκα στον αέρα ο Αμπράμοβιτς για τον Μέσι

Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς φέρεται διατεθειμένος να τρελάνει για μια ακόμα φορά το παγκόσμιο ποδόσφαιρο καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα προσφ...


Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς φέρεται διατεθειμένος να τρελάνει για μια ακόμα φορά το παγκόσμιο ποδόσφαιρο καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα προσφέρει 250 εκατομμύρια ευρώ για τον Λιονέλ Μέσι έχοντας και την αρωγή της Adidas!
Η Daily Express, ωστόσο, αναφέρει σε δημοσίευμα της πως ο Λιονέλ Μέσι παραμένει δυσαρεστημένος για το γεγονός πως οι ετήσιες απολαβές του είναι κατά 3.7 εκ. ευρώ μικρότερες από του Κριστιάνο Ρονάλντο.
Όπως υποστηρίζει η εφημερίδα, η τιμή πώλησης που έχει θέσει η Μπαρτσελόνα είναι κοντά στα 250 εκ. ευρώ, ποσό που σκέφτεται να καταβάλει ο “ισχυρός άνδρας” της Τσέλσι, Ρομάν Αμπράμοβιτς έχοντας την στήριξη της Adidas που αποτελεί τον χορηγό των “blues”.
Παράλληλα, έχει αναλάβει να πείσει τον Λιονέλ Μέσι και ο στενός του φίλος, Σεσκ Φάμπρεγκας, ο οποίος μετακόμισε στο “Στάμφορντ Μπριτζ” το περασμένο καλοκαίρι.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο κορυφαίος κατά πολλούς παίκτης του κόσμου ήδη μαθαίνει αγγλικά, ενώ επιθυμία του είναι να φοιτήσει ο γιος του, Τιάγκο σε αγγλικό σχολείο.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση