GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανεβάζουν ρυθμούς στον ΠΑΟΚ

Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας, μπήκε το πρωί της Δευτέρας ο ΠΑΟΚ για τον αγώνα με την Ντινάμο Μινσκ στα πλαίσια της 5ης αγωνι...


Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας, μπήκε το πρωί της Δευτέρας ο ΠΑΟΚ για τον αγώνα με την Ντινάμο Μινσκ στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του Europa League. Η ομάδα θα κάνει το πρωί της Τρίτης την τελευταία της προπόνηση επί ελληνικού εδάφους, όπου θα ανακοινωθεί η αποστολή. Στη συνέχεια θα αναχωρήσει για την Λευκορωσία στις 15:00 το μεσημέρι.
Όσον αφορά τη σημερινή προπόνηση, ο Άγγελος Αναστασιάδης ανέβασε ένταση και ρυθμό με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ζέσταμα, δουλειά σε εκρηκτικότητα και ταχυδύναμη με μπάλα σε δύο σύνθετες ασκήσεις, με πάσες γεμίσματα από τα πλάγια και τελειώματα με σουτ ή κεφαλιά στην κίνηση. Τέλος η προπόνηση ολοκληρώθηκε με διπλό αμυντικού χαρακτήρα.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Ποζατζίδης, Δεληγιαννίδης και Μακ, ενώ αποφόρτιση έκανε ο Τζαβέλλας. Στο γυμναστήριο έμειναν οι Τζιόλης, Πόζογλου και ο Μαντούρο ξεκίνησε τρέξιμο.
Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση