GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Μόνο με πρόστιμο να τιμωρήσετε την ΑΕΚ»

Τιμωρία με πρόστιμο κι όχι ποινή κεκλεισμένων των θυρών ζήτησε από την Πειθαρχική Επιτροπή της Football League κατά την απολογία της...


Τιμωρία με πρόστιμο κι όχι ποινή κεκλεισμένων των θυρών ζήτησε από την Πειθαρχική Επιτροπή της Football League κατά την απολογία της για τα όσα έγιναν στον αγώνα της Κυριακής με τον Αχαρναϊκό στη Ριζούπολη ζήτησε η πλευρά της ΠΑΕ ΑΕΚ.
Οι «κιτρινόμαυροι» δια μέσου του νομικού εκπροσώπου τους, Χάρη Γρηγορίου, ανέφεραν πως τα επεισόδια που χαρακτηρίστηκαν ως εκτεταμένα από το κατηγορητήριο έγιναν σε μεγάλη απόσταση από το γήπεδο και όχι μέσα στο χώρο αυτού. Παραδέχτηκε, δε, πως καλώς έπραξε η αστυνομία και απώθησε τους οπαδούς που επιχείρησαν να εισβάλουν στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο, αλλά επισήμανε πως η ΠΑΕ ΑΕΚ είχε λάβει όλα τα μέτρα για να μη συμβεί το παραμικρό.
Όσο για τις δύο διακοπές που αναφέρονται στον αγώνα, από πλευράς «Ένωσης» τόνισαν πως ο διαιτητής αναφέρει ξεκάθαρα στο φύλλο αγώνα πως τα χημικά που έριξε η αστυνομία εκτός γηπέδου δημιούργησαν με τον άνεμο αποπνικτική ατμόσφαιρα μέσα στο γήπεδο, ενώ τόνισαν πως οι δύο διακοπές ήταν τετράλεπτες και ποινή έδρας προβλέπεται μόνο αν η διακοπή είναι 15 λεπτών και άνω. Τέλος, αναφορικά με την εισβολή κάποιων οπαδών μετά το δεύτερο γκολ της ΑΕΚ στις καθυστερήσεις, ο κ. Γρηγορίου τόνισε πως «θεώρησαν πως το παιχνίδι τελείωσε», ενώ πρόσθεσε πως δεν κινδύνευσε η σωματική ακεραιότητα κανενός.
Η απόφαση από την Πειθαρχική Επιτροπή της Football League αναμένεται ακόμη και εντός της ημέρας και στην ΑΕΚ αισιοδοξούν πως θα αποφευχθεί τιμωρία της έδρας.
Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση