GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απίστευτο: Ένα εκατομμύριο δολάρια χρέωσε για μία γέννα νοσοκομείο της Χαβαής

Μία απίστευτη περιπέτεια έζησε ένα ζευγάρι Καναδών. Η Jennifer Huculak και ο σύζυγός της Darren Kimmel ταξίδεψαν τον Οκτώβριο ...



Μία απίστευτη περιπέτεια έζησε ένα ζευγάρι Καναδών. Η Jennifer Huculak και ο σύζυγός της Darren Kimmel ταξίδεψαν τον Οκτώβριο του 2013 στη Χαβάη των ΗΠΑ.
Η γυναίκα ήταν έγκυος στον έκτο μήνα και ισχυρίζεται ότι ο γιατρός της την διαβεβαίωσε ότι μπορεί να ταξιδέψει χωρίς να διατρέχει κανέναν κίνδυνο επιπλοκών.

Ωστόσο μόλις δύο ημέρες μετά την άφιξη τους στο νησί έσπασαν τα νερά της νεαρής γυναίκας, η οποία εισήχθη εσπευσμένα σε νοσοκομείο όπου χρειάστηκε να νοσηλευτεί για έξι εβδομάδες.

Το μωρό της γεννήθηκε πρόωρα και τοποθετήθηκε στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου για δύο μήνες.
Προτού το ζευγάρι πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο και αναχωρήσει ευτυχισμένο με την νεογέννητη κορούλα του, Reece, τους δόθηκε ο λογαριασμός πληρωμής των νοσηλίων που ήταν ένα εκατομμύριο δολάρια!

Το ζευγάρι από τον Καναδά όλο αυτό το διάστημα θεωρούσε ότι τα έξοδα του νοσοκομείου καλύπτονται από την ασφαλιστική τους εταιρεία «Blue Cross», σύμφωνα με δηλώσεις τους στον τηλεοπτικό σταθμό CBC News, αλλά όπως δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας η εγκυμοσύνη της Huculak ήταν «υψηλού ρίσκου» και εξαιτίας αυτού η ασφάλεια δεν την καλύπτει.

Το νοσοκομείο επέτρεψε στο ζευγάρι να ταξιδέψει με την μικρή κορούλα του στον Καναδά, αλλά το χρέος του παραμένει!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση