GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Δεν θα υπάρξουν οριζόντιες φορολογικές επιβαρύνσεις»

«Οι αλλαγές του φορολογικού θεσμικού πλαισίου που εξετάζονται πλέον, όχι μόνο δεν θα επιφέρουν οριζόντιου χαρακτήρα φορολογικές επιβ...


«Οι αλλαγές του φορολογικού θεσμικού πλαισίου που εξετάζονται πλέον, όχι μόνο δεν θα επιφέρουν οριζόντιου χαρακτήρα φορολογικές επιβαρύνσεις, αλλά αποσκοπούν στη βελτίωση του φορολογικού συστήματος προς όφελος των ειλικρινών φορολογούμενων πολιτών», αναφέρει ο υπουργός Οικονομικών, Γκίκας Χαρδούβελης, σε έγγραφό του που διαβιβάστηκε στη Βουλή.
Όπως σημειώνει ο υπουργός, «η κυβέρνηση εφαρμόζει το πρόγραμμα οικονομικής προσαρμογής με στόχο την αποκατάσταση της αξιοπιστίας της χώρας μας και την παραμονή της στην ευρωζώνη».
Βασικοί στρατηγικοί στόχοι της κυβέρνησης, όπως τονίζει ο κ. Χαρδούβελης, είναι η θεμελίωση ενός νέου βιώσιμου και μακρόπνοου αναπτυξιακού προτύπου, η άμεσα συσχετιζόμενη με αυτή ριζική αντιμετώπιση της κρίσης χρέους και τώρα, που είναι πλέον αδιαμφισβήτητα τα πρώτα θετικά αποτελέσματα του κυβερνητικού έργου, η στοχευμένη προώθηση πρωτοβουλιών για την ανακούφιση των πολιτών που έχουν πληγεί περισσότερο από τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης.
Το έγγραφο του υπουργού Οικονομικών διαβιβάστηκε σε απάντηση αναφοράς που είχε καταθέσει ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Νίκος Νικολόπουλος.
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση