GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έτοιμος να επιστρέψει στην Άρσεναλ ο Ζιρού

Ευχάριστα νέα για την Άρσεναλ. Ο Ολιβιέ Ζιρού, που είναι τραυματίας από τις 22 Αυγούστου, πλέον είναι ιατρικά έτοιμος, όπως έκανε γν...


Ευχάριστα νέα για την Άρσεναλ. Ο Ολιβιέ Ζιρού, που είναι τραυματίας από τις 22 Αυγούστου, πλέον είναι ιατρικά έτοιμος, όπως έκανε γνωστό ο Αρσέν Βενγκέρ και δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να επανεμφανιστεί στο ντέρμπι με τη Μαν. Γιουνάιτεντ.
«Ο Ζιρού είναι ετοιμοπόλεμος, όπως και ο Αρτέτα. Είναι 3-4 εβδομάδες νωρίτερα έτοιμος από ό,τι περιμέναμε. Υπολογίζαμε να τον έχουμε μαζί μας από το 2015, αλλά είναι εντάξει και τώρα το θέμα είναι καθαρά σε τι αγωνιστική ετοιμότητα βρίσκεται», τόνισε.
Αντίθετα, οι άλλοι τραυματίες αργούν. «Ο Κοσιελνί και ο Ντεμπισί προπονούνται μόνοι τους και θα χρειαστούν περίπου τρεις εβδομάδες για να μπουν στην ομάδα. Ο Εζίλ πάει καλά, αλλά δεν θα είναι έτοιμος πριν τις αρχές του νέου έτους», ανέφερε.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση