GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παραδόθηκε ο «πιστολέρο» της Ζακύνθου

Οικειοθελώς παρουσιάστηκε στην Ασφάλεια Ζακύνθου ο 28χρονος δράστης της δολοφονικής απόπειρας που έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης, με...


Οικειοθελώς παρουσιάστηκε στην Ασφάλεια Ζακύνθου ο 28χρονος δράστης της δολοφονικής απόπειρας που έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης, με θύμα έναν 38χρονο ο οποίος νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Πάτρας με τραύματα στο χέρι και στην πλευρική χώρα.
Σε βάρος του νεαρού «πιστολέρο» που συνελήφθη, είχε σχηματιστεί δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για απόπειρα ανθρωποκτονία και οπλοχρησία με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ζακύνθου. Μετά την άσκηση της Δίωξης, διατάχθηκε η κράτησή του ώσπου να απολογηθεί στον ανακριτή.
Δράστης και θύμα είχαν διαπληκτιστεί για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους στην περιοχή Αλυκές και ο 28χρονος απείλησε τον 38χρονο ότι θα τον σκοτώσει. Όμως, εκείνος συνέχισε να καβγαδίζει μαζί του και ο δράστης έβγαλε ένα πιστόλι με το οποίο τον πυροβόλησε δύο φορές και τράπηκε σε φυγή!

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση